2777
2789
عنوان

چرا بچه پشت سر بقیه گریه میکنه

165 بازدید | 16 پست

دلیل این حرکت رو مخ چیه .چرا بعضی بچه ها همش گریه میکنن میخوان جای دیگه بمونن 

نگین بچست نمی فهمه اگه جوابتون اینه جواب ندین 

حس من اینکه خیلی اشتباهه یه بچه ای هی گریه کنه که برم فلان جا برم پیش فلانی  پشت سر بقیه گریه کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسالشه؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

تو خونه خودشون بند نمیشن و خوب نیس

حالا بچه من مهمون می اومد خونمون هی یواش در گوشم می گفت کی میرن ؟ چرا نمیرن؟

هنوزم مهمون دوست نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
کوچیک دقیق نمی دونم

بچه خودت مگه نیس؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

پسرم از بدو تولدش تاالان پشت بابام گریه میکنه میربم خونه بابام گریه میکنه برگردیم خونه اون یکی پدربزرگ اینجاهم میاییم باز برای خونوادم دنبال عموشم خیلی گریه میکنه درحالیکه دورش پره همبازی کلی داره کلافه شدم ازدستش الانم۳سال ونیمشه

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

من بخاطر دعوای مامان بابام دوست داشتم همیشه خونمون پر باشه یا خودمون بریم جایی که دعوا نکنن

واسه همین همش التماس میکردم بمونن اوناهم مثل شما بدشون میومد یسریاشونم با ترحم بهم نگاه میکردن

اگه خودم یه بچه ببینم که التماس کنه پیشش بمونم حتما اینکارو میکنم حتی اگه خانوادش راضی نباشن یا برش میدارم میارمش پیش خودم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

دختر من اینطوری بود رو مخ فقط  خونه ی مادر شوهرم دوست داشت بمونه دنبالشون گریه کنه اما الان ۱۶ سالشه مهمونی هم دعوتش میکنن نمیره اون موقع اذیتم میکرد 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن