2777
2789
عنوان

با پسر خسیس چه میشه کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 20 پست
پسری ک‌دختریو بخواد ذاتن بلدن چیکار کننمثلا روزی۴۰۰درمیارع۲۰۰برا دختره خرج کنه حداقلللللل دو‌هفته ی ...

دیگه خودتم میدونی پس.

این مرد زندگی نیست، البته ببخشید گلم🌷❤️

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

پسری ک‌دختریو بخواد ذاتن بلدن چیکار کننمثلا روزی۴۰۰درمیارع۲۰۰برا دختره خرج کنه حداقلللللل دو‌هفته ی ...

آره گلم خسیسی خیلی بده ،نمیدونم رل های مردم توی اینستا انگار از کره  دیگه دانلود شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد دوس پسر گدای خودم افتادم شب تولدم منو برد دم‌ قنادی چون اون شاگرد قناد ک کیک مفتی یا شاید ارزون بهش میداد نبود برگشتیم همش میگفت فلانی نبود کیک بگیرم خب نکبت صدتا قنادی دیگه هستن

ی بارم من دیگه شوهرم اومد خواستکاری هنوز ج نداده بودم بهش

به همین دوس پسرم گفتم برام خواستگار اومده احساس خطر کرد رفت گل خرید برام

ولی من گل رو گرفتم بردم خونه و به شوهرم جواب مثبت دادم این گدارم بلاک کردم

هر چی گدا گودوله نصیب ما میشه نمیدونم پس این پسر لارجا گیر کی می افتن

نمی‌دونم واقعا😑😑

فقط شانس🥲

تازه من هر چقدر پول دار دیدم ، بد قیافه ها رو هم میگیرن ها....

بعد خودم به این نازی ، اصلا یه وضعیه 😂😂😑😑

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

بمیرم برات دختر .این چه شانسی بود تو داشتی😄😄

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم