2777
2789
عنوان

همش خونه مادرشوهرمم

234 بازدید | 21 پست

قبلا انقد زیاد نمیومدم 

نهااااایت هفته ای یه بار میومدم شبم میمونم دوران عقدیم فعلا ، ۱۳شهریور عروسیمونه 

شوهرم میگه بیا بمون که عادت کنی به بودن کنار من😂

چند وقتیه هفته ای ۲الی ۳بار میام شبا هم میمونم 

شوهرم خواهر برادر نداره ، فقط پدر شوهر مادرشوهرم هستن ، اونام میگن بیا، منم از خدا خواسته قبول میکنم

حالا امشب میخوام یکی از فیلمای کلاه قرمزی دانلود کنم نگاه کنیم با شوهرم 

سری قبل  انیمیشن اسباب بازی هارو نگاه کردیم 😅😂

بنده با ۲۸سال سن و همسرم با ۳۱سال 

قراره کلاه قرمزی نگاه کنیم 

اینم بگم کلاه قرمزی و یچه ننه رو دیدیم

لطفا یکی از قشنگ ترین هاش رو معرفی کنید؟؟؟

سرو ناز چطوره؟؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم داری با افتخار میگی که میخایی کلاه قرمزی ببینی، این فخر فروشی نداره هدفت اینه کاربرا به ...

با اینکه منطورم این نبود ولی شما هرجور دوست داری میتونی برداشت کنی عزیزم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خوب نیس انقد رفتن و شب موندن. تجربه شده 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

با اینکه منطورم این نبود ولی شما هرجور دوست داری میتونی برداشت کنی عزیزم

دقیقا از اینکه گفتی سن تون چقدر ، منتظر بودی که کاربرا بگن اوه کودک درونت زندس افرین 

دیدی که کاربرام چیزی بهت پیشنهاد ندادن

دیگا اخراشه

ولی تا اخر عمرت با این خانواده قراره زندگی کنی 

حالا که اخراشه یکم کمتر برو و از آخرین روزهای خانه پدری لذت ببر 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

فیلمای سینمایی ایرانی همرو دیدیم

خارجی دوبله بگیر. تنقلات و میوه و... هم بخر تزئین کن با پدر و مادرشوهر دور هم باشید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا از اینکه گفتی سن تون چقدر ، منتظر بودی که کاربرا بگن اوه کودک درونت زندس افرین دیدی که کاربرام ...

یه بار چنین تاپیکی زدم اکثرا اومدن خندیدن  و باهام شوخی کردن، چون حس میکردم از سنم گذشته ، 

الانم طبق اون تاپیکم چنین چیزی رو گفتم 

الانم شما اولین نفری هستی که اینطوری برداشت میکنی 

الانم نمیدونم سر چی عصبی هستی که دوست داری اینجا خالی کتی 

ولی اگه اصرار داری تهمت بزنی و اینطوری آروم میشی  ، عب نداره بگو 

مثله شما زیاد هست

به زمانبندی خدا شک نکن❤️