2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید ب پام بیفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 29 پست
مگه بچه بازیه که تقی ب توقی خورد بری مهریه بذاری اجرابه نظرم زمان بده اگه بدونه تو دنبالشی بدتر می ک ...

نه من اصلا به مهریه فکر نمیکنم 

اگر خدایی نکرده زندگیم کم و زیاد بشه مهریه به چه دردم میخوره 

آره من فعلا گذاشتم خودش پیام بده 

انقد دلم گرفته صبح چخار صبح انقد گریه کردم که چرا الکی الکی دعوا راه انداختم 

دوستم با یه پزشک دوست بود انقدر قهر کرد تا دفعه آخر پسره گفت برو الانم بایکی دیگ نامزده انقد قهر میک ...

وای منم خیلی قهر میکنم 😩🫠

خدا نکنه ولی من زندگیم ب اونجا ها بکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اصلا به مهریه فکر نمیکنم اگر خدایی نکرده زندگیم کم و زیاد بشه مهریه به چه دردم میخوره آره من ف ...

خب تقصیر شما بوده...

امیدوارم دلش و غرورش نشکسته باشی..مرد هرچیم دوست داشته باشه سر غرورش بر نمیگرده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خب تقصیر شما بوده...امیدوارم دلش و غرورش نشکسته باشی..مرد هرچیم دوست داشته باشه سر غرورش بر نمیگرده

نمیدوتم 

واقعا الان یادم نمیاد حتی چیا گفتم 

اصلا بحثمون انقد الکی بود خودم الان تعجبم 

نمیتونمدوست دارم خودش اپل پا پیش بذاره

مگه شما مقصر نبودی؟ اینطور مسئولیت پذیری رو هم یاد می‌گیری...

عذر خواهی کن، ی جوری که دفعه ی بعد اگر ایشون مقصر چیزی بودن بیان برای عذر خواهی 

البتههههه این جلمه رو یوقت واضح نگین من عذرخواهی کردم تو ام باید عذرخواهی کنی

غیرمستقیم باید فهمونده بشه

از کجا معلوم اگر شما عذرخواهی کنین ایشونم نگن بابت اون حرف ببخشید؟

مگه شما مقصر نبودی؟ اینطور مسئولیت پذیری رو هم یاد می‌گیری...عذر خواهی کن، ی جوری که دفعه ی بعد اگر ...

آخه میشناسمش 

اصلا دیگه به روی خودش نمیاره تهش همه کاسه کوزه ها سر من خورد میشه ☹️