2777
2789
عنوان

کاربر پاییزی کجا رفت چی شد

125 بازدید | 13 پست

بسکه اومدن هی گفتن دروغ میگی الکی میگی بندیه خدا کلافه شد

هر سرگذشتی که عجیب واطرافتون ندیدید دلیل بر دروغ بودنش نیست کاش پیدا میکردم کاربری جدیدشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این کاربرو نمیشناسم ولی میخواستم تاپیک بزنم اینجا تا یکی مثل خودشون زندگی نمیکنه بهش میپرن 

نمیگم کسی دروغ نمیگه میگم میبینی جور درنمیاد با عقل از تاپیک برو.. اینجوری به کسایی که تاپیک سرکاری میزنن هم توجه نمیدی 

زندگی تا زندگی و خونه به خونه شرایط ادما متفاوته. 

کدوم بود

دخترشو بعد بیست سال رفت عروسیش 

تو سن پایین ازدواج کرده بود شوهرش فوت کرده بود یه دوقلو داشت یه جورایی مجبور شد بچه هاشو ول کنه برگرد خونه پدرش حالا تازه رفته بود عروسی دخترش

من این کاربرو نمیشناسم ولی میخواستم تاپیک بزنم اینجا تا یکی مثل خودشون زندگی نمیکنه بهش میپرن نمیگم ...

مخصوصا چند سال اخیر خیلی چیزها تغییر کرده 

فکر کن کسی الان چهل سالشه تو بیست سالگی کلا یه چیزای دیگه اولویت زندگی بود دنیا یه جور دیگه بود

دخترشو بعد بیست سال رفت عروسیش تو سن پایین ازدواج کرده بود شوهرش فوت کرده بود یه دوقلو داشت یه جورای ...

یبار یه همچین تاپیکی دیدم انگار بعد سالها اینستای دخترشو پیدا کرده بود و بهش پیام میداد ولی نگفته بود مادرتم؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
مخصوصا چند سال اخیر خیلی چیزها تغییر کرده فکر کن کسی الان چهل سالشه تو بیست سالگی کلا یه چیزای دیگه ...

بچه هاشون با پدر زندگی میکردن؟ یعنی رابطه ای با مادرشون نداشتن کلا؟ خدا بهشون صبر بده امیدوارم حالشون خوب باشه

بچه هاشون با پدر زندگی میکردن؟ یعنی رابطه ای با مادرشون نداشتن کلا؟ خدا بهشون صبر بده امیدوارم حالشو ...

پدرشون فوت کرده بود قبل دنیا اومدن بچه ها یه مدت زن عموی بچه هاش سده بود خیلی اذیتش کرده بود اینم بچه هاشو مجبور شد ول کنه برگرده خونه مادرش 

دوباره ازدواج کرده بود زندگی الانشم خوب بود