2777
2789
عنوان

تجربه های من از سرکار رفتن

124 بازدید | 13 پست

هیچوقت در محل کار بد کسیو نگین همه چیززز بلااستسنا فاش میشه 

درباره ی خودتون توضیح ندید (من الم من بلم من رفتم اروپا من پولدارم وووو)، مردم نسبت به تعریف از خود واکنش نشون میدن 

صمیمی نشید صمیمی نشید صمیمی نشید (از همکار دوست در نمیاد )

راجب به حقوقوتون با همکار صحبت نکنید

+ محل کار محیط بقاست، محیط دوست یابی و صمیمیت نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عشقم منم تا حالا وارد محیط کار نشدم ۲۴ سالمه ولی از بقیه شنیدم زیادم خشک نباشید با همکار مرد چطور باید برخورد کرد با زنا چی؟ چون میگن متفاوتن اصلا چ کنیم احترام بهمون بزارن و حساب ببرن از ما؟😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم منم تا حالا وارد محیط کار نشدم ۲۴ سالمه ولی از بقیه شنیدم زیادم خشک نباشید با همکار مرد چطور با ...

ببین من به شددددت دختر اجتماعییم ، اما تو محل کار همه از من به عنوان یه دختر کم حرف ولی مهربون و خوش اخلاق یاد میکنن ، 

لبخند رو لبت باشه اخم نکن 

به حرفای بقیه با روی باز بخند اما سعی کن زیاد بحث خنده دار مطرح نکنی 

وقتی میبینی همکارا دارن درباره ی همکار دیگه غیبت میکنن تو بحثشون شرکت نکن نه دفاع کن نه ادامه بده 

با مردا هم مثل زنا 

صدات تو محل کار بلند و رسا باشه وگرنه فکر میکنن بی اعتماد بنفسی

اگه طرف خواست قاطی شه باهامون چه زن چ مرد باید چه واکنشی نشون بدیم؟

مرز بندی داشته باشی و یکم با هر کسی فاصله‌تو حفظ کنی، اصلا قاطی نمیشه

اگرم خواست بشه دیگه باید با رفتارت بدون بی احترامی نشون بدی این صمیمیت رو نمیخوای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببین من به شددددت دختر اجتماعییم ، اما تو محل کار همه از من به عنوان یه دختر کم حرف ولی مهربون و خوش ...

درسته واقعا 

من تو دانشگاه اینجوری بودم

ظاهرا جدی

ولی مثلا بحث خنده داری میشد میخندیدم 

اما باهاشون قاطی نمیشدم😂

یه سوال بلانسبت که باید لال بشیم😐🤐

تو محیطی که پر از افراد سمیه اجتماعی بودن به چه درپی میخوره آخه 

شاید باورت نشه تو محیط کار من دخترا فیلم ... دوس پسرشونو به هم نشون میدن میخندن

درسته واقعا من تو دانشگاه اینجوری بودمظاهرا جدیولی مثلا بحث خنده داری میشد میخندیدم اما باهاشون قاطی ...

آره بخدا منم هر جا یه شخصیت دارم 

مثلا اگه همین همکارام بفهمن من چقدررررر پرحرفم اصلا باورشون نمیشه 

تو محیطی که پر از افراد سمیه اجتماعی بودن به چه درپی میخوره آخه شاید باورت نشه تو محیط کار من دخترا ...

عه وا😐خب یه سوال شما اعصابت خورد نمیشه که مثلا با کسی نمیتونی زیاد صحبت کنی 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

عه وا😐خب یه سوال شما اعصابت خورد نمیشه که مثلا با کسی نمیتونی زیاد صحبت کنی

خب عشقم برم بشینم منم باهاشون راجب فیلمه بحث کنم بیشتر اذیت میشم که 😂😂😂

کلن اکثر دخترا لولشون اومده پایین و خیلی بی ارزش شدم به خاطر همین علاقه ی به ارتباط باهاشونم ندارم 

فقط با بخش مشخصی از پولم با دوستام میریم تفریح 

خب عشقم برم بشینم منم باهاشون راجب فیلمه بحث کنم بیشتر اذیت میشم که 😂😂😂کلن اکثر دخترا لولشون اومد ...

وای نه با اون قسمتش منم مخالفم😂😂😂

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس