2777
2789
عنوان

وابستگی زیاد عروس هلندی به من

53 بازدید | 5 پست

یه عروس هلندی دوساله داداشم اورده که بشدت به من وابستس تا منو میبینه جیغ میزنه که بیا منو دربیار در حالیکه واسه هیچکدوم از اعضای خانوادم اینجوری نیس همه اعضای خانوادمو گاز میگیره جز من منو از دور ببینه سریع میاد رو شونه ام جالب اینجاست که من اصلا بهش اهمیت نمیدم از صبح تا شب سرکارم مامانم خیلی بهش اهمیت میده ولی دوسش نداره گازش میگیره چرا فقط وقتی میبینمش با یه لحن خاصی میگم سلام دیگه هیچ چرا اینقد وابستش اونم به کسی که بهش اهمیت نمیده؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

عروس هلندی پسر خاله من هم اینجوریه پسرخالم دوسش نداره همش میچسبه به اون بقیه که بهش محبت میکنن گاز میگیره 😂😂

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای ننه عروس هلندیا خیلی احساسین🥲

خیلییی زیاد مثل بچه های یکی دوساله میمونن 🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

عروس هلندی پسر خاله من هم اینجوریه پسرخالم دوسش نداره همش میچسبه به اون بقیه که بهش محبت میکنن گاز م ...

واقعااا چرااا😂😂😂🤦🏻‍♀️نه غذاشو من میذارم نه آبشو ولی این حجم از دوست داشتن نمیدونم از کجا میاد

واقعااا چرااا😂😂😂🤦🏻‍♀️نه غذاشو من میذارم نه آبشو ولی این حجم از دوست داشتن نمیدونم از کجا میاد

والا نمیدونم

همینجاس که میگن کسیو که دوست نداری دوست داره کسی که دوست داری دوست نداره 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻