2777
2789

چند وقته رژیم میگیرم گشنم میشه میشکونم دوباره از اول و… 

از فردا دوباره شروع کنم تا مهر میتونم ۵ کیلو کم کنم 

یه چیزی بگین که رعایت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه منم می‌خوام رژیم بگیرم 

شهریه باشگاه سه میلیون بود پشمام ریخت 

به این فکر کن بقیه بهت حسودی میکنن 

هر لباسی بخوای اندازت میشه 

دیگه کسی نمیتونه مسخرت کنه 

خوش گل و خوش هیکل تر میشی

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

بشکن، چند وقت دیکه جنگه

یه بنده خدایی جنگ ۱۲ روزه گفته بود جنگه و خورده بود 

دیروز اومد تولیدی ما دور کمرش ۲۰۳ بود!!

متر کم اومد متر ما ۱۵۰ سانت بود 

خلاصه که نکشن عزیزم🤭😂

آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

اوه منم می‌خوام رژیم بگیرم شهریه باشگاه سه میلیون بود پشمام ریخت به این فکر کن بقیه بهت حسودی میکنن ...

شهریه بدنسازی ۶۰۰ تومنه سمت ما

آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧

شهریه بدنسازی ۶۰۰ تومنه سمت ما

جدی میگی؟؟؟🤦‍♀️💔

البته من خصوصی میخواستم برم که داخل یک ماه پونزده کیلو کم میکنم 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

جدی میگی؟؟؟🤦‍♀️💔البته من خصوصی میخواستم برم که داخل یک ماه پونزده کیلو کم میکنم

آها 

تو بدنسازی تغیر وزن مهم نیست تغیر سایز مهمه

البته وزن زیر ۷۰

آها تو بدنسازی تغیر وزن مهم نیست تغیر سایز مهمهالبته وزن زیر ۷۰

من 68 کیلوام می‌خوام بشم پنجاه و پنج که نمی‌دونم داخل یک ماه میتونم یا نه چون ورزش نمیکنم

من 68 کیلوام می‌خوام بشم پنجاه و پنج که نمی‌دونم داخل یک ماه میتونم یا نه چون ورزش نمیکنم

ببین عضله سازی مهمه 

خیلیا میگن دختر باید نرم باشه ولس ۱۰ سال دیگه بدنت شل شل میشه 

بری بدنسازی ۲۰ سال بعد الان اینا میشی 

بعدشم الان پر بودن پا و باسن خیلی قشنگه

۵۵کمه بنظرم البته به قدم ربط داره 

من قدم ۱۷۰ وزنم ۶۷ 

ببین عضله سازی مهمه خیلیا میگن دختر باید نرم باشه ولس ۱۰ سال دیگه بدنت شل شل میشه بری بدنسازی ۲۰ سال ...

اوههههه من خیلی باسن و رانم و سینم بزرگه شکمم جدیدا درآوردم🤦‍♀️💔

من قدم 165

کل دانشگاه همشون شصت یا پنجاه هستن بخاطر همون گفتم 55