2777
2789
عنوان

موی بلوند یا مشکی مسئله این است

121 بازدید | 15 پست

سلام خوشگلا

مدتی ذهنم درگیر شده که یه تغییری ایجاد کنم،حالا نمیدونم برم سراغ کاشت مژه و ناخن یا رنگ مو

چندبار تا الان لایت و آمبره هم کردم ولی یه دفعه خسته شدم و کلا مشکی کردم و الان هم نچرال در خدمت شمام😁

حالا بنظرتون برای خانم متاهل ۲۳ ساله کدوم مناسب تره؟الان کدوم ترنده؟ راستی رنگ پوستم گندمی رو به تیره

مامانم همش دوست داره روشن کنم و حتی ابروهامم رنگ کنم ولی خودم راستش نمیدونم کدوم بیشتر مطابق مد هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که همه چی نچرالش مده

حتی عمل بینی اکثرا طبیعی میکنند

کامپوزیت طبیعی

کاشت ناخن هم خیلی کم شده نسبت به قبل

بیشتر کسایی که فرم ناخنشون خوب نیس میکارن

رنگ مو هم من چند وقته تو فکرشم واقعا

ولی فکر کنم دست نزنم به موهام طبیعی بهتره

شما هم با توجه با اینکه پوستتون گندمی تیره هست موهای مشکی بیشتر بهتون میاد تا بلوند

باید ببینی چی بهت میاد من وقتی بلوند میکنم دلم برای مشکی تنگ میشه هربار که بلوند میکنم  میذارم موهام  بلند بشه کوتاه میکنم تا بلوندها برن وقتی مشکی میشه دلم برای بلوند تنگ میشه   

بلوند اصیل یعنی خدادادی بلوند باشه اصلا بلوند رنگی خوب نیست

نه برای راحتی اینطور تاپیک زدم ، بیشتر منظورم همون تکنیک های بالیاژ و اینجور چیزاست که تو اینستا میبینیم

یعنی اگه مد الان نارنجی باشه شما میری نارنجی میکنی ؟ چیکار به مد داری ببین چی به چهرت میاد وقتی رنگ ...

تاثیر هر دوشون در یک حد هست

بنده بی چون و چرای مد نیستم،اما به هرحال همه مد رو هم ارزیابی میکنن