2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

سلام عزیزم یه سوال دارم راجب تکواندو گفتم شاید بتونی کمکم کنی

دختر من ۳ ماهه میره تکواندو 

مربی دو ماه پیش مدارک گرفت گف تو سایت رسمی تکواندو ب عنوان کمربند زرد ثبت میکنه

هنوز ثبت نکرده

هی امروز فردا میکنه 

میگه سایت شلوغه تابستونه درخواست زیاده نمیشه

شوهرمم میگه از شکایت کنیم

این حرف مربی منطقیه؟ واقعا ب خاطر شلوغی دیر ثبت میزنه؟ 

بپرس ازم

عزیزم دختر من ۳ ماهه میره تکواندو 

هنوز ثبت نکرده

هی امروز فردا میکنه 

چیه سوالت؟

دختر من ۳ ماهه میره تکواندو 

هنوز ثبت نکرده

هی امروز فردا میکنه 

عزیزم دختر من ۳ ماهه میره تکواندو مربی دو ماه پیش مدارک گرفت گف تو سایت رسمی تکواندو ب عنوان کمربند ...

عزیزم باید شیش ماه بره که زرد بدن بهش که زود کمر بند میخواین

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
سلام عزیزم یه سوال دارم راجب تکواندو گفتم شاید بتونی کمکم کنیدختر من ۳ ماهه میره تکواندو مربی دو ماه ...

موقعی که من میرفتم اینطوری نبود ولی چیزی نیس که دوماه طول بکشه ولی بخاطر اینم نمیشه که شکایت کرد

دختر من ۳ ماهه میره تکواندو مربی دو ماه پیش مدارک گرفت گف تو سایت رسمی تکواندو ب عنوان کمربند زرد ثب ...

واقعاً جای نگرانی و کلافگی داره، مخصوصاً وقتی پای ثبت پیشرفت و دستاورد فرزندمون در میان باشه. این سؤال خیلی از والدین هست.

**پاسخ کوتاه: خیر، معمولاً این توجیه منطقی و قابل قبولی نیست.**

ثبت نام و ارسال درخواست برای کمربند در سیستمهای فدراسیونی، حتی با وجود شلوغی، یک فرآیند **اداری و آنلاین** است که نباید دو ماه به طول بینجامد. دلایل اصلی که این توجیه قانعکننده نیست:

1.  **ثبت نام آنلاین زمانبر نیست:** فرآیند ثبت اطلاعات ورزشکار در سامانههای دولتی یا فدراسیونی معمولاً در لحظه یا حداکثر طی چند روز کاری انجام میشود. "شلوغی سایت" بهانهی ضعیفی است، مگر اینکه زیرساخت سایت واقعاً بسیار بد باشد که باز هم تقصیر مربی یا آکادمی نیست.
2.  **تابستان و درخواست زیاد:** اگر واقعاً حجم درخواستها بالا باشد، ممکن است **پردازش** و تایید نهایی توسط فدراسیون کمی زمان ببرد (مثلاً یک یا دو هفته)، اما نه **ثبت اولیه** توسط مربی. مربی باید اطلاعات را در سامانه وارد کرده و کد رهگیری بگیرد. مشکل اصلی اینجاست که به نظر میرسد مربی حتی این کار اولیه را هم انجام نداده است.
3.  **دو ماه زمان بسیار زیادی است:** حتی با فرض وجود مشکلات اداری در فدراسیون، دو ماه برای ثبت یک کمربند (بهخصوص کمربندهای پایه مانند زرد) مدت غیرعادی و طولانی محسوب میشود.

**احتمالاتی که وجود دارد:**

*   **مربی هزینهی ثبتنام را پرداخت نکرده است:** ممکن است مربی هزینهی مربوط به ثبت کمربند را که احتمالاً شما به او پرداخت کردهاید، هنوز به فدراسیون واریز نکرده باشد.
*   **مربی کوتاهی کرده است:** ممکن است به دلیل فراموشی، بیبرنامگی یا مشغلهی زیاد، این کار را پشت گوش انداخته باشد.
*   **مشکل از آکادمی یا باشگاه است:** ممکن است باشگاه central (مرکزی) باشد که باید کلیه درخواستهای مربیان زیرمجموعه را جمعآوری و یکجا ارسال کند و آنها در انجام این کار تعلل میکنند.
*   **یک مشکل بسیار نادر در سایت فدراسیون:** که بعید است دو ماه به طول بینجامد.

**راهکارهای پیشنهادی (از آرامترین تا قویترین):**

1.  **گفتگوی جدی و نهایی:** یک بار دیگر با مربی صحبت کنید، اما این بار قاطعانهتر. به جای پرسش، به او **اطلاع** دهید. مثلاً بگویید: «جناب آقای/خانم ...، دو ماه از آزمون کمربند گذشته و ثبتنام انجام نشده. این موضوع برای ما بسیار مهم است. لطفاً تا پایان این هفته **کد رهگیری یا شماره ثبتنام** را به ما ارائه دهید تا خیالمان راحت شود. در غیر این صورت مجبوریم موضوع را از طرق دیگری پیگیری کنیم.»
2.  **تماس با مدیریت باشگاه:** اگر مربی زیر نظر یک باشگاه یا آکادمی کار میکند، با مدیر آنجا تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید. معمولاً مدیران حساسیت بیشتری روی این مسائل دارند زیرا اعتبار کسب و کارشان در خطر میافتد.
3.  **پرس و جو از سایر والدین:** از والدین دیگر بچههایی که همزمان با فرزند شما آزمون دادند بپرسید آیا کمربند بچههای آنها ثبت شده یا خیر. این به شما کمک میکند بفهمید مشکل فقط از جانب فرزند شماست یا general (عمومی) است.
4.  **تماس مستقیم با فدراسیون تکواندو:** میتوانید با فدراسیون تکواندو استان یا کشور تماس بگیرید (شماره تلفنها معمولاً در سایت فدراسیون وجود دارد) و با ارائهی نام و نام خانوادگی فرزندتان و نام باشگاه، استعلام کنید که آیا درخواستی برای او ثبت شده است یا خیر. این قطعیترین راه برای فهمیدن حقیقت است.
5.  **شکایت و درخواست استرداد هزینه:** اگر پس از پیگیریهای بالا نتیجه نگرفتید و مطمئن شدید که تقصیر از جانب مربی/باشگاه است، میتوانید موضوع را به صورت رسمیتر پیگیری کنید. ابتدا رسماً از باشگاه درخواست کنید تا هزینهی ثبتنام را (اگر پرداخت کردهاید) بازگرداند. در صورت عدم همکاری، میتوانید از طریق **سامانه ۱۹۶ (امور اصناف)** یا **سازمان تعزیرات حکومتی** به دلیل **اخذ وجه در قبال ارائه خدمات نامعلوم یا عدم ارائه خدمت** شکایت کنید.

**نکته مهم:** توصیه میکنم فعلاً از **گزینه ۱ و ۲** شروع کنید. در بیشتر موارد، با قاطعیت نشان دادن، مربی یا باشگاه به سرعت موضوع را حل میکنند. اگر نتیجه نداد، سراغ گزینههای بعدی بروید.

حق با شماست. ثبت کمربند نه تنها یک موضوع تشریفاتی، بلکه بخشی از سوابق ورزشی فرزندتان محسوب میشود و باید به موقع انجام شود.

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼