2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم باهامون قهرن بعد همش

327 بازدید | 20 پست

پدر شوهرم و پسراش باهامون قهرن چونکه منو شوهرم یبار جدا شدیم دوباره بهم برگشتیم به این دلیل قهرن چون پدر شوهرم معتقده من باید سختی میکشیدم کتک میخوردم حالا که جدا شدم ابروشونو بردم و شوهرم چون اومده باز باهام زندگی کنه باهاش قهر کرده 😐

بچم ۷ ماه و نیمشه برای اولین بار ۲۰ روز پیش بچمو دیدن قبلش میگفت اون نوه من نیست 

حالا مادر شوهر دریدم اومد برد خونشوناونام خوششون اومده هفته ای دوبار میاد میگیره میبره یا به شوهرم میگه بیار جالبیش اینجاس که شوهرمم میده گفتم نمیدم مادر شوهرم باهام قهر کرده باز شوهرم میبرد میداد میگفتم این نوزاده یساعت بیشتر دوست ندارم بدی اونروز برد ۲ ساعت داد هرچی گفتم بگیر بیار نیاورد منم دوروزه قهر کردم اومدم خونه بابام

که دیگه بچمو نده ببرن نمیخوام بچم دو تربیته بشه نمیخوام مثل اونا اوباش و بی تربیت بار بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چیکار کنم شوهرم نده بهشون

ب نظر منم همش قهر نکن نرو خونه پدرت سردی میاره 

بزار ببرن بچرو اما ساعت بزار ب نظرم همین 

اینجوری آک همش بخاطر این موضوع بحث کنی شوهرت خسته میشه