ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 عنوان کیا با این خوابیدن 167 بازدید | 18 پست همسایه بالاییمون تا صبح راه میرن و گروپ گروپ میکنن ..حریفشون نیستیم....خوابیدن با نویز سفید موثره؟ کیا با نویز سفید خوابیدن تا حالا؟ ضرر نداره؟ 1404/06/04 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازک_نارنجی_ام عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8377 نویز سفید چیهحالا با موسیقی، مداحی هر چی بخواب که خوبه
ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 نویز سفید چیهحالا با موسیقی، مداحی هر چی بخواب که خوبه یک صدای یکنواخت مثل صدای پنکه یا سشوار
ندایار عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2042 یک صدای یکنواخت مثل صدای پنکه یا سشوار من برا بچه م میزاشتم نوزادی .حالا شما میخای با چی گوش بدی؟هنزفری؟ اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 من برا بچه م میزاشتم نوزادی .حالا شما میخای با چی گوش بدی؟هنزفری؟ نه برنامه داره تو گوشی تا صبح پخش میکنه
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 منم از سروصدا دیونه شدم میخوام برم گوشگیر ضد صدا بخرم خداکنه خوب باشه صدای نشنوم بکپم حداقل خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 منم از سروصدا دیونه شدم میخوام برم گوشگیر ضد صدا بخرم خداکنه خوب باشه صدای نشنوم بکپم حداقل فکر کنم گوش گیر فایده نداره چون ممکنه از گوشت بیفته یا اذیت کنه بخاره دربیاری
ندایار عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2042 نه برنامه داره تو گوشی تا صبح پخش میکنه اگ عادت نکنی خوبه ولی همسایتون بی ملاحظه س چقدشماهم تو ساعت ارامشی اونا صداکن تا متوجه شه اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 نه ولی asmr whisper رو خیلی وسطاش خوابم خوابم این ASMR whisper رو کجا داره؟
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5625 منم صدای موتور برق یکیه همش روشن ،خاموش میشه ..نمیکنه قطع کنه ،تاخود صبح قطع و وصل ..الان عادت کردم ..نمیدونم مال کدوم خونه س وگرنه میرفتم میگفتم به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 اگ عادت نکنی خوبه ولی همسایتون بی ملاحظه س چقدشماهم تو ساعت ارامشی اونا صداکن تا متوجه شه نمیدونم والا دیوانه شدم
ستیلیا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 996 اگ عادت نکنی خوبه ولی همسایتون بی ملاحظه س چقدشماهم تو ساعت ارامشی اونا صداکن تا متوجه شه تازه عادت کردن چه اشکالی داره؟