2777
2789

سه سال عقدم همه جوره پاش موندم زگیل تناسلی بهم داد هیچ هزینه نمیداد درست درمون برم دکتر 

از اونورم همش کتک و توهین و همشم میگفت تا نری سرکار نمیبرمت سر زندگی 

بهش میگفتم چرا باهام خابیذب وقتی میدونستی نمیخای زندگی کنی میگفت پولشو دادم یعنی منو با زنای هرزه یکی کرده بود

چی بگم اینارو میگم قلبم کنده میشه با یادآوریشون

فیلم رابطمون و گرفته بود میگفت میرم جای دور کار کنم دلم تنگ میشه نگاه میکنم بعد بعدها با همون فیلم تهدید می‌کرد ک به همه میفرستم اگ مهریت و نبخشی نری 

اینم بگم سنتی بود ازدواجم من اصلا تو عمرم ندیده بودمش 

مادرش بهم میگفت تو با پسرم خوابیدی کثیف شدی 

بعد سه سال میگفت من باید مسئولیت تورو قبول کنم میدونی چقد سخته میگفتم پس چرا اصلا زن گرفتی بعد سه سال یادت افتاده 

من خیلی زبونم نرم بود بهشون خیلی احترام میذاشتم اشتباه کردم ولی باید سر تا پاشون و قهوه ای میکردم ازم حساب میبردن 

الانم مهریم و از چنگم درآورد به بهانه اینکه منو میبره سذ زندگی فقط ۳۰ تا سکه مونده حالام میگ طلاق و ننیخامت 

از این دلم میسوزه ک برای من ن عروسی گرفتن ن هزینه ای نه خانم خونه شدم الکی الکی دخترونگیم رفت 

حالام میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم

برای اون دختره عروسی میگیرن هزینه میکنن فرمالیته میبرن این وسط منو مثل ی دستمال انداختن دور 

مادرشوهرم از عقده دخترش ک داره جدا میشه از آوا چشم دیدنمو نداشت

پدرش و خاهرشم حرف و توهینی نمونده بارم نکرده باشن

چند روز پیش درخواست طلاق داده میگ میخام زن بگیرم

دیگ نمیتونم میخام اونو بگشم بعدم خودمو

عی بابا 😑

چقدر تکرار میکنین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایسا

خودکشیو فلان نکن

بیا بیرون بابا از اون زندگی 

نجات بده خودتو 

کسیو نکش خودتم همینطور

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

اگه همه این جریانات وجود داشته نمیدونم چطور میگید میره ازتو بهترمیگیره....خدا جای حق نشسته اگه تاوان نداداگه خوشبخت شد که پس من تمام اعتقاداتمو وهرچی توزندگی تجربه کردم باید بزارم کنار.فقط میتونم بگم متاسفم که همچین افرادی وجود خارجی دارن

براچی تحملش کردی دقیقا تا الان؟

طلاقتو بگیر بندازش دور خاکبرسرو چرا فکر میکنی باکرگیتو از دست دادی یعنی زندگیتو از دست دادی؟ شوهرت بوده دلت خواسته 

خودتو از این زندگی نجات بده

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دوره ی خوبی نیست، آدما خیلی بی وجدانن،باید ازخودگذشتگی نمیکردی

از زندگی ناامید شدم کلا با دیدن اینا 

خانوادش حتی نیومدن صحبت کنن با پدرشوهرم یبار رفتم خودم صحبت کنم ب من میگفت ول کن بیخیال شو 😊

بعد همینا دخترشون زندگیش خراب شده بود ب طلاق کشیده خودشونو داشتن پاره میکردن ببین پاره هااااا

اگه همه این جریانات وجود داشته نمیدونم چطور میگید میره ازتو بهترمیگیره....خدا جای حق نشسته اگه تاوان ...

خیلی دلم شکسته حس میکنم دیگ هیچوقت خوشحال نمیشم دیک حالم خوب نمیشه 

از زندگی ناامید شدم کلا با دیدن اینا خانوادش حتی نیومدن صحبت کنن با پدرشوهرم یبار رفتم خودم صحبت کنم ...

همه یه تایمی از زندگیشون دست خودشونو گرفتن از لجنزارو مرداب خودشونو کشیدن بیرون. اگه واقعا اینیه که میگی انقدر سیاه و لجن مطلق، جنازتو از این زندگی بکش بیرون بعدش به لطف خدا امیدوار باش ایمانت فقط نجاتت میده، برا بعدش قطعا ازدواج میکنی، اما این سری دیگه خیلیییی باید وقت بذاری. اینجا سرگذشتایی خوندم که سرم سوت کشیده مثلا خانومه شوهرش با جاریش بود حتی میگفت بچه های جاریش از شوهرشن و هزاربار جلو جاریش اینو خار میکرد. خب صدسال تاپیک میزد که آره زندگیم اینه. خب بابا خودتو بکش از این لجن بیرون یه لقمه نون خشک با آب بخوری که شرف داری . گیر بده ببرش مشاور زورتو بزن نشد بزن بیرون مهرتم ببخش بابا سر روانت باید هزار برابر مهرتو بدی .

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

همه یه تایمی از زندگیشون دست خودشونو گرفتن از لجنزارو مرداب خودشونو کشیدن بیرون. اگه واقعا اینیه که ...

میدونی مشکل اینه شوهرم و خودم باهاش می‌ساختم اونم بهش محبت میکردی بد نبود میشد زندگی کرد 

در کل من خودم متاسفانه زیادی کنار میام و می‌سازم 

اما متاسفانه خانوادش نمیزارنش جتی اونم بخاد خوب باشه اونا نمیزارنش چشم دیدنمو نداشتن هیچوقت فقط نمیدونم فازشون چی بود منو گرفتن وقتی قرار بوده بترکن از حسودی 

یعنی شوهرم حتی کنارمم می‌نشست رو مبل باباش سریع میگفت خجالت بکش جلو بزرگترا در صورتیکه خودش میمیره برا زن بداخلاقش تو این سن 

اونا کلا عروس و داماد و غریبه میدونن شوهرم همش میگفت دختر مردمی دیگ 

یعتی دقیقا حرفی ک مادرش بهم زده بود مادرش خواهرش  هر چی میگ از دهن اون میگیره میاد ب من میگ