2777
2789
عنوان

دانشجو فرهنگیان بیاددد

79 بازدید | 14 پست

سلام دوستانی که دانشجو فرهنگیانید میشه بگید راسته که میگن اگه یکی مثلا فامیل یا هرکس عکستونو بدون حجاب ( با آرایش و بدون روسری) براشون بفرسته اخراج میشید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر فامیلمون قزوینه 

میگفت که چنتا دختر رفتن پارتی و....... عکسوشو فرستادن برای گزینش فقط یک سال تعلیق شدن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

آره ورودی امسالم دستم بشکنه انصراف ندادم پزشکی تعهدی میاوردم🙂

چرا آخه اگه مطمئن بودی از رتبه ت

حالا دبیری چی اوردی؟

نگران نباش فقط به کسی خیلی اعتماد نکن 

اونام اونجا بهتون شرایط رو میگن احتمالا

دختر فامیلمون قزوینه میگفت که چنتا دختر رفتن پارتی و....... عکسوشو فرستادن برای گزینش فقط یک سال تعل ...

فک نکنمممم 

اگه اینطوری باشه که خوبه 

من نه اهل پارتیم نه هیچییی کلا نمیخوام هیچ کاری کنم فقط قبلا عکس بدون روسری و با آرایش زیاد گذاشتم پروفم 

(پارسال)

چرا آخه اگه مطمئن بودی از رتبه تحالا دبیری چی اوردی؟نگران نباش فقط به کسی خیلی اعتماد نکن اونام اونج ...

مربی بهداشت 

مطمین بودم همه میگفتن نرووو میگفتم نه میرم فرهنگیان برا دختر بهتره

فک نکنمممم اگه اینطوری باشه که خوبه من نه اهل پارتیم نه هیچییی کلا نمیخوام هیچ کاری کنم فقط قبلا عکس ...

استان به استان انگار فرق میکنه

باید ببینید استانتون گزینشش چقدر سخت گیره 

همرو از پروفت بردار یا کاری کن دوستات نتونن ببینن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

همه رو برداشتم که گزینش استانمون خیلییی سخت گیره

خب مراقب باش 

چرا نرفتی پزشکی😭

خب مراقب باش چرا نرفتی پزشکی😭

نمی‌دونم بخدا خودمم نمی‌دونم چراااا 

بابام اصرار کرد انصراف بده 

همه خونوادشون دلشون میخواد بچه شون فرهنگیان قبول بشه برامن برعکس میگفتن برو پزشکی یا پرستاری 

منم عین احمقا میگفتم نهههه من شیفته شب نمیخوام ولی غلط کردم 

نمی‌دونم بخدا خودمم نمی‌دونم چراااا بابام اصرار کرد انصراف بده همه خونوادشون دلشون میخواد بچه شون فر ...

بهداشت خیلی خوبه😍

تو الان تحت تأثیر حرفای خانوادت قرار گرفتی پشیمونی 

پزشکی تعهدی مثل کارمندی میمونه زیر فشار درسا له میشی

تازه بهداشت چون داخل دانشگاه فرهنگیان نیست محیطش هم مثل اونجا نیست بهتره

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍