2777
2789

چقدر بدبختیم. چقدر گناه داریم. هر کی به ی شکلی داره عذاب میکشه یکی از شوهر یکی از خانواده شوهر بعضی ها از خانواده خودشون... چی میشد خدا ما را مثل مردا خلق میکرد، بیخیال و بی تفاوت، خودپسند و خودشیفته و بی تعهد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی درست ترین تعریف از مردان همینه 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

از من بدبخت تر فکرنکنم باشه😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

این مال نسل دهه شصتیا و اوایل دهه هفتادی . دختر خواهر شوهر من دهه هشتاد یه. شوهرش اگه بخواد بره پیش دوستاش زنگ میزنه از زنش اجازه میگیره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین به مرداهم باید حق داد.مرداهم زحمت میکشن واسه زن و بچشون همونجورکه پدرمون کشید

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

جالبیش اینجاس خارج از هالیوود و دنیای واقعی مث مستندهای خارجی و اینستاگرام رو میبینی 

میفهمی همه جای دنیا همینه

بارها شده کیلیپی باز زبانی از یکجای دنیا که نمیدونستم مال کجاس دیدم

گفتم وای چقدر شبیه زندگی منه!

این مال نسل دهه شصتیا و اوایل دهه هفتادی . دختر خواهر شوهر من دهه هشتاد یه. شوهرش اگه بخواد بره پیش ...

ببین هیچ ربطی  به نسل نداره

به رنگ پوست 

به زبان 

به دین و مذهب

همه جتی دنیا خوب و بد داریم

بعضی از مستندهای اروپایی رو میبینی میفهمی چقدر با زنانشون حقیرانه رفتار میکنن 

آره واقعا ایکاش  ذات مردها هم مثل مابود .درسته اوناهام مشکلات خودشون دارن ولی مازنهابدبخت تریم ازهمه لحاظ 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

مردا هم بی تفاوت نیستن فقط ابراز نمیکنن

من باهمسرم خیلی مشکل داریم 

خیلیم از دستش شاکیم 

اما حاضر نیستم یک روز بجای اون باشم

چون قطعازیر فشار مسعولیتهای زندگی له میشم

ببین هیچ ربطی به نسل ندارهبه رنگ پوست به زبان به دین و مذهبهمه جتی دنیا خوب و بد داریمبعضی از مستند ...

اتفاقا تو همین شهر مون نسل ما همه بساز . نسل الان شوهراشون حق ندارن بهشون بگن بالا چشمشون ابرویه میرن طلاق و مهریه. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭