2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهر

158 بازدید | 17 پست

همسایه ما یه خانم مسن که دختر و دامادش هم پیشش زندگی میکنن

تقریبا هرروز و حتی الان دعوا دارن در حد کتک و داد و بیداد و ....

صداشون هم خیلی زیاده و بد

یعنی من دلم ریش میشه از گریه و داد خانمه

مادرشون هم سنش زیاده و میاد توراهرو میشینه تا اینا دعواشون تموم بشه و گریه میکنه و چندبارم اوردمش خونه خودمون

من چندبار تذکر دادم و وسط دعواشون رفتم

یه بارم زنگ زدیم به پلیس اقا رو برد دوروز بعد دوباره اومد

به نظرتون چکار کنم؟

جدا از خود خانم و مادرش که دلم میسوزه راستش اعصاب خودمم خورد شده

دختر و دامادش تو خونش زندگی میکنن ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر و دامادش تو خونش زندگی میکنن ؟

خونه دارن ولی خانمه چون تنها میترسه میاد اینجا از دست شوهرش ولی شوهره هم میاد اینجا باز😂من نمیدونم یه مادر مسن چه کاری براشون باید بکنه جز اینکه اعصابش به هم بریزه

چه داماد پررو و رو داری. بمیرم واسه این بی کسیشون که این مردک اینجوری اذیتشون میکنه.هیشکی رو ندارن ؟

پرسیدم یبار گفت خانواده همسرش خوب نیستن و کاری به کارشون ندارن

خانواده دختر خانم هم انقدر میانجیگری کردن دیگه دخالت نمیکنن

واقعا خیلی پررو

خونه دارن ولی خانمه چون تنها میترسه میاد اینجا از دست شوهرش ولی شوهره هم میاد اینجا باز😂من نمیدونم ...

خب با تذکر درست نمیشه ؟

آپارتمانید ؟ 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اگ خونه واسه مادرست چرا داماد و پرت نمیکنن بیرون؟

مادرش که پیر هست بنده خدا

خانمه هم جرعت نداره

یبار درو قفل کرده بودن چنان در میزد که مجبور شدن باز کنن

در حدی که همسر من رفت میانجی گری کنه با هم درگیر شدن

نه بابا ولشون کن بچه که نیستنبعدم یه عده دعوا تو زندگیشون عادیه سر هرچیزی دعوا راه میندازن

اخه شدیده واقعا

میترسم چیزی بشه و اتفاقی برای خانمه بیفته