2777
2789
عنوان

ذوق و شوق به زندگی

100 بازدید | 13 پست

بچه ها به مدته اصلا ذوقی تو وجودم نمونده

دیگه چشمام نمیخنده و خوشحال نیستم ؛ امروز متوجه شدم اینو چقدر دوستام بدون قضاوت و فکرای الکی خوشحالن و میخندن 

یکی از دلایلش مامانمه ؛ وقتی میاد از سرکار خونه یجوری رفتار میکنه و هی میگه حرف نزن ؛ نظر نده که روحیه ام خرد میشه

امروز رفتم محل کارش دیدم انقدر هم خوشحاله با همه میگه میخنده ؛ رفته کفش گرفته و میخواد بره بوتاکس بزنه

من که حرفی ندارم ؛ ولی اگر اینجوریه شرایطش ، چرا اینقدر منو اذیت میکنه!؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

بی حسم .میخندم اما از درون پوچم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین یه پیشنهاد واست دارم 

بیا یه چالشی رو شروع کن چالش ۳۰ روز ۳۰ خوشحالی

اینجوریه که تو هر روز باید دنبال یچیزی باشی که باهاش خوشحال میشی و بعد از انجام اون کار عکسشو تو چنل پرایوتت یا هرجا ثبت میکنی

حالا کارا میتونه خرید بیرون رفتن یا حتی یه چای خوردن ساده باشه مهم اینه که سعی کنی هر روز برا چند دقیقه هم که شده خوشحال باشی

اینجوری بعد یه مدت واقعا احساس میکنی حالت بهتره

حس بد مامان به توهم منقل شده 

درکل شاید مجبوره حفظ ظاهر کنه جلو همکاراش و چون جای تو راحته خود واقعیش رو نشون میده 

ازش سوال کن راجب کارش وضع روحیش با روی خوش

اگرم دیدی دوباره بی محلی کرد که احتمالش کمه تو سعی کن باهاش خوب باشی ک بیشتر به خودت بپرداز💚