من میشورم ارایش رو. میتونی پد مخصوص ارایش استفاده کنی. یا تونر
لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین. 🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگشد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لاک رو چطور؟ استون دارن مثل قدیما؟ چون داخل این ساشههاش لاک پاک کن ۶تا بیشتر نیست در ماه باید ۱۰۰ ت ...
خب انقدر لاکنزن گلم. ایام پریودی بزن. مگه مجبوری گلم. نماز می ارزه ب همه ی اون نبودنا. اونا که پوچن. فقط برا دلخوشی خودته. نمازو برا خدا میخونی. ببین چی رو باچی داری معامله میکنی. پوچی رو با نهایت زیبایی؟ نور وجودت رو زیاد کن. چهره خود بخود نورانی و زیبا میشه. درخشش پیدا میکنی. لاک چیه اصلا. نهایت ش لاک نماز بزن خودش کنده میشه راحت
لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین. 🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگشد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻