2777
2789

پنج هفتع و پنج روزم، خونریزی روشن در حد چهارثانیه بعد قطع شد

رفتم دکتر چیز خاصی بهم نگفت گفتم دلیلش چیه گفت دلیل خاصی ندارع

چرا نباید دلیل خاصی داشته باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتو عوض کن . منم لکه بینی داشتم تا سه ماه دکتر بهم شیاف داد باید استفاده کنی حتما . بعضیا میگن پسر لکه بینی داره منم پسر بود بچم

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower

میخواست بده من قبول نکزدم گفتم اگه ناسالمه بزار بیوفته

یعنی چی ناسالمه؟؟؟؟ لکه بینی تو سه ماه اول خیلی رایج. این همه بچه که مادراشون لکه بینی داشتن ناسالم هستن؟؟؟؟

عزیزم سقط خیلی سخت. تحت نظر یک دکتر باش که بهش اعتماد داری.  متاسفانه ما برا هر چیزی دلیل  میخوایم در صورتی که تخصص لازم رو در اون زمینه نداریم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
یعنی چی ناسالمه؟؟؟؟ لکه بینی تو سه ماه اول خیلی رایج. این همه بچه که مادراشون لکه بینی داشتن ناسالم ...

عزیزم فعلا قلبو زرده نداشت خوده بدن جنینی که ناسالم باشه و پس میزنه 

حتما دکترتو عوض کن بعد۸ هفته شیاف بزنیه سونو هم بده چیزی باشع معلوم میشه اگه نبود همون شیافاگه خواس ...

خودم استفاده نکردم گفتم شاید چون ناسالمه یا ضعیفه داره سقط میشه با اسپرم خیلیی ضعیف باردار شدک

عاقلانه تصمیم گرفتی، اگر قرار باشه بیفته هزار تا شیاف هم بزنی میفته فقط شیاف ها جاشو سفت میکنن باعث میشه سقطت سخت تر بشه.. من سابقه دوتا سقط دارم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.