2777
2789

حس میکنم ازشون پایین ترم 

و اونا وقتی تنها میشن با خودشون منو مسخرم میکنن 

چکار کنم منم مثل اونا با کلاس اجتماعی و … باشم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلطک کردن عوضی ها

کلی مادرای ..   مامانتو اذیت کردن حالا نوبت اوناست؟

خوب درس بخواند مرتب و تمییز بگرد با ادب صحبت کن بزار مامانت سر بلند باشه جاوید اونا

انشا... یک کار خوب هم پیدا کنی

کسی که پشت کسی حرف نیزنه نه اجتماعی هس و نه با کلاس و به نظرم ارتباطت رو باهاش کم کن خودش لول شخصیتیت رو ۱۰ برابر میکنه

عقده ای ها تازه به دوران رسیده چند ساله شون هنوز خوب و بد تشخیص نمیدن

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
از کجا میدونی اخه تو رو مسخره میکنن؟

میدونم چون من واقعا نسبتبه اونا مسخره هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

روشون تمرکز نکنتو از اونا کلاس تر میشی

یعنی چی

چکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کسی که پشت کسی حرف نیزنه نه اجتماعی هس و نه با کلاس و به نظرم ارتباطت رو باهاش کم کن خودش لول شخصیتی ...

باهاشون ارتباط ندارم 

دوست داشتم اصلا نشناسمشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجورین مثلا

خیلی با کلاس و اجتماعین 

یه عالمه دوست دارن با خیلیا ارتباط دارن همیشه هرچیزی که ترنده اونا دارنشون از همه ترندا سر در میارن….ولی من یه خرم که حتی میترسم تنها برم بیرون و بدونم بیرون چخبره همیشه تو خونه ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی چیچکار کنم

بهشون فکر نکن

انقدر ازین فکرا کردی جذب کردی

فقط به خودت توجه کن و اعتماد به نفستو ببر بالا

خواستی لباس بپوشی یه سرچ کن که چه رنگایی با هم بپوشی که شیک باشی

همیشه هم یه عط یا اسپری خوشبو استفاده کن

یه ارایش ملایم داشته باش

توام اجتماعی باش منم خیلی کم حرف بودم رو خودم کار کردم الان خیلی خوب شدم

چجوری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40