2777
2789

اقدام کردم برای گواهینامه 

البته قبلا رفته بودم اما دیگه ادامه ندادم بعد یه بار رد شدن توی ازمون عملی 

الان دوباره رفتم سراغش 

صبح ساعت شیش و نیم با مربی جلسه رانندگی داشتم 

هشت رفتم باشگاه تا ده 

ده پیاده رفتم یه کم برا خونه خرید کنم شوهرم زنگ زد کجایی بیام دنبالت بریم بیمارستان ملاقات 

ینی قلبم اومد تو دهنم که کی چیش شده 🫠

بعدا گفت یکی از فامیلای دوستم(دوستش مال شهر دیگس)داشتن میرفتن سفر نزدیک شهر ما چپ کردن همشون بیمارستان بستری ان بریم یه سر بهشون بزنیم 

خلاصه آبمیوه و موز خریدم رفتیم بیمارستان 

یه خانومه بود و شوهرش و بچش و مادر شوهر خواهر شوهرش 

بهشون گفتم مرخص شدید شوهرم میاد دنبالتون میارتون خونه ما بمونید استراحت کنید بعدا برید 

چون بلیط اتوبوس داشتن 

خداروشکر ولی خودشون اسیب جدی ندیده بودن 

از اونجا اومدم خونه بدو بدو میوه اماده کردم خونه رو مرتب کردم برا ناهار باقالی پلو با مرغ درست کردم شوهرم اوردشون تا الان بودن بعدا رفتن دیگه 

ولی خونه ترکیده 

کلی ظرف کثیفه 

یکی از خانوما بنده خدا  به خاطر ضربه خونریزی داشت رو مبل نشست یکم خونی شده 

منم خستههه دوست دارم پاشم کارامم بکنم 

فردا هم آزمون رانندگی دارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبی عزیزم انشالله که ازمونتم قبول بشی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

خدا قوت 

الهی خیر ببینی در آزمون رانندگیت هم موفق باشی 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

خدا خیرتون بده🥲از امتحان الهی که سربلند بيرون اومدین ان شاءالله آزمون رانندگی هم به خوبی پشت سر بذا ...

ممنونم عزیزم 

دعا کن برام ❤️گواهینامه شده یه غول برام 😁هر روز صبح زود میرم تمرین دیگه خسته شدم 🫠😁

شوهرت فامیلای دوست شو دعوت کرد خونه شما؟ چیزی نگفتی؟ شما چرا باید برید ملاقات شون ؟ خود دوستت کجا بو ...

اول از همه اینکه چرا دعوت نکنم ؟

خودم دعوت کردم نه همسرم 

بندگان خدا تو شهر غریب با اون حال ناخوش کسیو نداشتن 

شهر ما هم شهر کوچیکیه بعدا خونمون بودن  اقاشون گفت چند جا رفته دنبال سوئیت پیدا نکرده 

اونا هم کلی تعارف کردن و خجالت کشیدن 

اما اخر سر اومدن