1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 عنوان برای حضانت بچه دو ساله چقد طول میکشه تا دادگاه رای بده 180 بازدید | 30 پست من بخام برم خونه پدرم و اقدام کنم برای طلاقبچه ام پیش همسرم باشه و بخام از طریق دادگاه بگیرمش چقد زمان میبره؟حتما تا ۷سالگی بچه پیش من هست؟ خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین 1404/06/04 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 7924 جلسه ممکنه برای سه ماه برگزاریش طول بکشه اینطوری نبست بدون تشریفات رسیدگی باشه ولی بعدش توی همون جلسه اول دستور موقت میدن تا حکم رو قطعی بدن بعدا
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 7924 تا ۷ کفه ترازو به سمت شما سنگین تره و حتی مشکل هم داشته باشید برای نگهداری ولی باز با تسامح رفتار میکنن
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 جلسه ممکنه برای سه ماه برگزاریش طول بکشه اینطوری نبست بدون تشریفات رسیدگی باشه ولی بعدش توی همون جلس ... یعنی جلسه اول که برگزار بشه بچه رو میدن به من؟مگه نمیگن بچه تا ۷سالگی با مادره پس چرا انقد طول میکشه خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 دختره یا پسر فرق نمیکنه کهدختر خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 7924 یعنی جلسه اول که برگزار بشه بچه رو میدن به من؟مگه نمیگن بچه تا ۷سالگی با مادره پس چرا انقد طول میکشه خب وقت رسیدگی باید تعیین بشه دیگهتا دادخواست بدی هفته بعد جلسه تشکیل نمیشه کهاز دو هفته تا سه ماه طول میکشه عفط جلسه تشکیل بشه
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 تا ۷ کفه ترازو به سمت شما سنگین تره و حتی مشکل هم داشته باشید برای نگهداری ولی باز با تسامح رفتار می ... مشکلی ندارم مگر اینکه بگن چرا شاغل نیستی خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 خب وقت رسیدگی باید تعیین بشه دیگهتا دادخواست بدی هفته بعد جلسه تشکیل نمیشه کهاز دو هفته تا سه ماه طو ... پس چرا بعضی ها میگن چون تا۷حضانت بامادره از طریق کلانتری هم میشه گرفت خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 7924 مشکلی ندارم مگر اینکه بگن چرا شاغل نیستی اون مسئله ای نیست نفقه اولاد با پدره
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 7924 پس چرا بعضی ها میگن چون تا۷حضانت بامادره از طریق کلانتری هم میشه گرفت خب شما میتونید بگیریدتا تشکیل دادگاه با صورتجلسه کلانتری طفل با مادر میمونه چون اساسا قانون داده به مادر من تشکیل جلسه رو گفتم
ناامید_امیدوار عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 580 فرق نمیکنه کهدختر جدی ولی من شنیده بودم دختر تا ۷ ساله پسر تا ۲ سال
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 اون مسئله ای نیست نفقه اولاد با پدره چطور طاقت بیار اون مدتی که دادگاه تشکیل بشه خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 خب شما میتونید بگیریدتا تشکیل دادگاه با صورتجلسه کلانتری طفل با مادر میمونه چون اساسا قانون داده به ... شما حقوق خوندید؟یعنی من میتونم برم کلانتری و درخواست کنم بچمو بگیرن بدن و اونا انجام میدن؟ خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین
1992zahra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 769 جدی ولی من شنیده بودم دختر تا ۷ ساله پسر تا ۲ سال اون برا قدیمه الان تا ۷سالهبعدشم دختر ۹سالگی پسر ۱۵سالگی خودش انتخاب میکنه با کدوم والد زندگی کنه خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی. رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین