2777
2789

۴تا هستیم یکی خیلی عزیز دوردونست چون حیله گره جلو یجوری پشت همش غیبت ،اینقدرم میره میاد پیششون ،باورتون میشه ۳تا خواهرشوهر دارم اینم ۴رومیه همه جا باهاشون هست حتی توالت🤣

ما بقیه هم کلا خواهرشوهرا چشم دیدنمون رو ندارن ،قشنگ وقتی میریم اونجا اون جاریمو جلو ماها روسرشون میزارن از لج ما زیاد تحویلش میگیرن و تعریفش میدن 

ولی نمیدونن ما از خدامونه سالی یبارم نیان در صورتی که مشکلیم نداریم اینجورن،ما سه تا خانوم و با حیا، زبون گله و پررویی نداریم،

اون سلیطه فقط گله و زبون درازی باهاشون بخاطر همینه 😅😁یجا برن بیان بهش خبر ندن طلبکاره، میگن فلانی نفهمه ناراحت میشه ،

خلاصه تو رابطه بقیه هم باهم ریده اینقدر آب زیرکاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بگم احیانا جاریه من نیستی ؟دیدم سه تا خواهر شوهر داری😂

چه میشه کرد گلم بعضیا هزار رو دارن و اطرافیان راحت گولشونو میخورن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
من تو ۱۱سال زندگی فهمیدم اونی که خانوم و مهربونه پاسوز اون زبون درازه میشه

اره دیگه.. حالا من بیست وهفت ساله ازدواج کردم.. اندازه بیست وهفت ساعت احترام ندیدم ازشون..ولی خدا روشکر بقیه محترمن 

ما هم یه عروس داریم که به نظر اون عروسمون ریده بهمون و ما از ترس دوسش داریم

ولی در واقع عروسمون زبونش تنده..از درون باهامون خوب نیست خودمون می‌دونی..ولی

ولی جایی که بهش نیاز داریم میتونیم رو کمکش حساب کنیم..اگه بهش بگیم فلان کارو بکن انجام میده...تو لحظات سخت کنارمون بوده...ولی

اون عروسمون هیچ وقت نبوده، بهش بگی فلان کارو بکن برام انجام نمیده...نمیشه رو کمکش حساب کرد

خواستم بدونی بیشتر وقتا تو واقعیت همون عروس سلیطه تو‌ شرایط سخت کنارشون بوده و چون بیشتر هست و شما کمتر می‌ری متوجه خوبی‌هاش نمیشین

تو پست بعدی بیشتر مثال میزنم

مثلاً اون عروسمون که شاکیه دور ازمون زندگی می‌کنه دو هفته یکبار میاد 

این یکی خونش نزدیکه و ۲۴ ساعتی اونجاست

بعد اون که راه دور میاد انتظار داره این بیاد کار کنه و جلوش خم و راست بشه....و متلک می‌زنه که مریم چرا نیستش، کاری نمیکنه .. مثلاداره ظرف میشوره، بعد میگه چرا فلانی نیستش..مثلا میخواد بگه من می‌شورم اون نمیشوره و ما تو دلمون ب حرکاتش میخندیم

ولی در واقع اون روزای قبل همیشه بوده و کمک‌هاش رو کرده..یا مثلاً آخر هفته ست و اونم مثل این می‌ره تفریح یا سر به خانوادش بزنه

ولی این درک نمیکنه که اونم حق داره بره و فکر می‌کنه چون اونا اومدن این از مهمون فرار کرده