2777
2789
چطور جک و جونور هایی؟نتبجه اش چبه مگه؟ف.ال هم همینجوره ؟من قبلا ف.ال گرفتم چکار کنم؟

اره منم گول همین حرفو خوردم گفتم موکل نداره ولی یه حرفی خانمه زد فهمیدم داشت و همش کابوس ميديدم تا یه مدت مجبور شدم حرز امام جواد بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم گول همین حرفو خوردم گفتم موکل نداره ولی یه حرفی خانمه زد فهمیدم داشت و همش کابوس ميديدم تا ی ...

میشه بگی چه حرفی؟

منم حرز امام جواب دارم اما رو بازوم نیست 

تو اتاقه 

کافی نیست؟

از وقتی حرز گرفتی خوب بودی؟

اسی اگه پای جن به زندگیت باز بشه مستقیم خو نمیبینشولی از انرژیت استفاده میکنن مدام خسته ای بی حالی ح ...

احسنت

من همین شدم منتها توبه کردم..ان شاءالله درست بشع دعام کنید..چیکار کنم بهترم بشم؟؟

چطور جک و جونور هایی؟نتبجه اش چبه مگه؟ف.ال هم همینجوره ؟من قبلا ف.ال گرفتم چکار کنم؟

دعانویس در اصل طلسم می‌نویسه

از یه سری موجودات استفاده می‌کنه که به طور کلی میشه اسمشون رو گذاشت جن

ولی هر کدوم یه مدلن و ویژگی‌های خودشونو دارن، وارد زندگیت میشن، عاشق فساد و از راه به در کردن آدمان، مشکلات روحی ایجاد می‌کنن اذیت می‌کنن تو خواب 

خیلی مشکلات پیش میاد

فا.ل هم سنگینی داره، هیچ انسان و موجود ماورایی نمی‌تونه آینده رو پیش‌بینی کنه، همش دروغه یه سری تکنیک داره که باهاش پیش‌بینی می‌کنن و یه وقتا درست از آب درمیاد 

دیگه نرو سمتشون مشکلی پیش نمیاد، پاکسازی انجام بدی هم عالی میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه این اتفاق افتاده باشه چکار باید کرد

منم درگیرم هنوز بعد ۵ سال نمیدونم چی کار کنم😂 انقدر پول دادم دعا نویس یکی دوبار موقت رفت دوباره برگشت جالب اینکه این جنه خودش با دعا اومده نمیدونم دعای اون ... چجوری گرفته که دعای من برای دفعش نمیگیره انگار فقط برای انرژی منفی دادن کار میکنه😵‍💫😂

میشه بگی چه حرفی؟منم حرز امام جواب دارم اما رو بازوم نیست تو اتاقه کافی نیست؟از وقتی حرز گرفتی خوب ب ...

موقعی که زنگش زدم گفت یه سنگینی دروت میبینم ماهم خونمون فقط دعای قرآنیه  وحرز، چون مامانم اصلا اعتقادی به این چیزا نداره و بدش میاد به یه نفر گفتم که ف ال گیر گفته سنگینی دعا دورت افتاده،مستقیم بهم گفت خانمه موکل داره واونا نسبت به دعاهای قرآنی حساسند و متوجه میشن

حرز امام جواد تا ۴۰رور باید رو بازو باشه بعدش گردنت یا مثلا بذاری تو کش موت،منم میذاشتم تو کیفم ولی میگن نمیشه

میشه بگی چه حرفی؟منم حرز امام جواب دارم اما رو بازوم نیست تو اتاقه کافی نیست؟از وقتی حرز گرفتی خوب ب ...

من از قبلش حرز داشتم چون زنگ فالگیر زدم متاسفانه باطل شد هفته پیش  دوباره سفارش دادم هفته بعدی میرسه ولی موقعی که داشتم واقعا سبک بودم خوب میخوابیدم این مدت همش افسرده کسل بی حال