2777
2789

ی مشت بی ناموس ک تعدادشونم اینجا کم. نیست و هر غلطی دلشون بخواد میکنن 

منی ک نوجوونم

ت مهم ترین دوره ی زندگیمم

باید شاد و سرزنده باشم

بخاطر محدودیت و ترس پدرمادرم از پسرای ول کوچه خیابون اینشکلی افسرده شم؟

چرا؟ 

کاش، کاش میفهمیدیم ب جای محدود کردن دخترا باید پسرارو درست تربیت کرد

هرچند دیگه فایده ای نداره

پدر و مادرت تنها کاری که از دستشون برمیاد همینه

اگه میتونستن کل این حیوونا رو قلاده ببندن و دور از تو نگهشون دارن اون موقع میشد گفت دارن اشتباه می‌کنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادرت تنها کاری که از دستشون برمیاد همینهاگه میتونستن کل این حیوونا رو قلاده ببندن و دور از تو ...

اره میدونم میدونم میدونم

اما قابل تحمل نیست

من 18 سالمه بچه 12،13 ساله ک نیستم

خودمم نمیتونم برم بیرون

اونوقت خودشونم حوصله ندارن منو ببرن جایی

دوتا کوچه اونورتر تا خونه مادربزرگم نمیتونم برمچون پدرمادرم بیشتر از سگایی ک ممکنه بیوفتن ردم از پسر ...

محله‌تون انقدر بده اوضاعش؟ بهشون بگو وقتی رسیدی زنگ میزنی که نگران نشن، با بحث و ناراحتی نمیشه درستشون کرد 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

محله‌تون انقدر بده اوضاعش؟ بهشون بگو وقتی رسیدی زنگ میزنی که نگران نشن، با بحث و ناراحتی نمیشه درستش ...

درسته، ولی چیکار کنم

اخخخخخخخ از این زندگی

دعا میکنم هرچی پسره.... ک باعث این طرز تفکر پدرمادرا شده فقط بمیره خدایا فقط مرگ

اره میدونم میدونم میدونماما قابل تحمل نیستمن 18 سالمه بچه 12،13 ساله ک نیستمخودمم نمیتونم برم بیرونا ...

آره می‌فهمم

منم با این سن یه وقتا باید چونه بزنم که قرار نیست برم بمیرم و نیازی نیست باهام بیان

ولی هعی چه میشه کرد

مزاحمتای تو مترو رو بهشون نگفتم و انقدر می‌ترسن، چه برسه بفهمن بچشون چیا رو تجربه کرده😕

منم اگه خودمو بذارم جاشون نگران می‌شدم واقعا

تقصیر اونا نیست

درسته، ولی چیکار کنماخخخخخخخ از این زندگیدعا میکنم هرچی پسره.... ک باعث این طرز تفکر پدرمادرا شده فق ...

آمین 

کاش همشون طعم تعرض رو بچشن و بمیرن

متاسفم واقعا 

ولی کی میخواد تربیت کنه!

مردای پا به سن گذاشته و متاهلا الآن خیلی بدترن از جوونا و نوجوونا

مثلا اینا قرار بوده نسل فعلی رو تربیت کنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
متاسفم واقعا ولی کی میخواد تربیت کنه!مردای پا به سن گذاشته و متاهلا الآن خیلی بدترن از جوونا و نوجوو ...

حرف خیلی پرمغزی بود

دیگه فقط امام زمان باید ظهور کنه تا این مشکلات حل شه

متاسفم واقعا ولی کی میخواد تربیت کنه!مردای پا به سن گذاشته و متاهلا الآن خیلی بدترن از جوونا و نوجوو ...

دقیقاااا

انقدر از مردای چهل سال به بالا می‌ترسم که حد نداره، شبیه حیوون می‌مونن بعضیاشون

یه آمار بگیرن مطمئنم نود درصد تجاوزا مال این رده سنیه