2777
2789

زمان خودش به زور شوهرش دادن پدرشوهرمو دوست نداره چندباری درخواست طلاق داده به جایی نرسیده

دیروز زنگ زد به شوهرم گفت من میخوام همه چیو تموم کنم به خواهر برادرامم گفتم 

حالا ما دیشب رفتیم اونجا گفتم میخوام یچیزی بگم شما چرا نمیاید با هم صحبت کنید مشکلتون حل بشه اگر هم نمیشه جدا شید (شما نمیدونید همین پدر و مادر شوهرم تو بچگی چه خاطرات بدی براش ساختن که تبدیل شد به یه آدم عصبی و من قربانی همه اشتباهات اونا شدم)

حالا خصوصیات پدرشوهرم و اینکه چی شد رو بهتون میگم اینکه همه کاسه کوزه ها سر منم شکست رو هم میگم

تایپ کردم فقط خواهشا بگید چیکار کنم چون خیلی حس بدی دارم

بگو این همه سال تحمل کردی چند سالم تحمل کن تموم شه بره دیگه اعصاب بچه هاتونم خورد میکنین به جای اینکه منبع آرامش و پشت و پناهشون باشین 🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

از الآن میگم بزرگترین اشتباه زندگیت دخالتت بود خودم این راهو رفتم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خصوصیات پدرشوهرم

آدم به شدت بی توجه به زن و زندگی 

کوچکترین مبلغی از کارتش بیاد بیرون با عصبانیت زودی زنگ میزنه که برای چی خرج کردی

حتی اسم مادرشوهرمو نمیگه هیچ محبت کلامی نداره

صبح تا وقت شام مشغول کاره (کارش سخته) میاد خونه دیگه نه صحبتی نه حرفی چیزی با زنش ناراحت باشه نباشه اصلا براش مهم نیست

وسایلای خونه مادرشوهرم همش مال ۲۰ سال پیشه قدیمی نمیگه بیا بریم عوضش کنیم یا اگه مادرشوهرم بگه گوش نمیده میگه پول نداریم درحالی که واقعا داره 

وقتی یه چیزیو ازش میخواد انقدر کشش میده گه یا نمیخره یا یکی دو روز طول میکشه اکثرا

رابطه جنسی مادرشوهرم غیرمستقیم حرفشو زده که شوهرم بهداشت رعایت نمیکنه همش عفونت میگیرم

جلوگیری میگه من ۱۰ ساله قرص میخورم میگم با کاند.. میگه نه همین پارسال ناخواسته حامله شد بچش یه سالشه

اصلا کلا تو قوم شوهر نباید حرفی بزنی چون میشی بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حالا اینکه دیشب چی شد 

گفتم که زنت اینارو ازت میخواد واقعا هم بی توجهی حالا چی میشه بخاطر شاد کردنش این کارارو بکنی تو نمیدونی خیلی وقتا از دستت گریه میکنه میگه افسرده شدم ما نمیخوایم اینجوری ببینیمش 

پدر مادر خودمم بودن به خدا همینجوری باهاشون صحبت میکردم  

گفتم اگه نمیکنی اینارو چرا جدا نمیشید گفت من دو تا بچه دارم چجوری میشه گفتم خب اونم اذیته لاقل یکم باهاش خوب باش تا پژمرده نشه که البته شده

گفت بره پی کارای طلاقش ولی من طلاق نمیدم اگه میدونست دوسم نداره چرا بچه پس انداخت زنای دیگه پا به پای شوهراشون کار میکنن منم باید ازش کار میکشیدم تا قدر بدونه

گفتم چرا یه جور میگی انگار کارای خونه بچه داری و آشپزی به عهده اون نیست فقط میخوابه کم زحمت نمیکشه کاری رو میکنه که خدا هم تو قرآن گفته

خصوصیات پدرشوهرمآدم به شدت بی توجه به زن و زندگی کوچکترین مبلغی از کارتش بیاد بیرون با عصبانیت زودی ...

آخرش چه دارک شد.  بچه یک ساله دارن🙄

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چی شد آخرش؟

هیچی اون برمی گرده سر زندگیش ولی یه مدت تو اذیت میشی چون الآن وقتی شما اینجوری گفتی اومدی طرفداری مادرشوهرت رو کردی ولی از این به بعد تو میشی مامان مادرشوهرت اونم دختر عزیز دردونتون که باید نازشو بکشی😊

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم