2777
2789

من مصاحبه خارجی دیدم خانمی  خودکشی کرده بود دیده بود کسایی خودشون کشتن هم خودش دائم اون مشکل داشتن تو دنیا تو ذهنشون تکرار میشه گفت اونجا میتونی خودت بفهمی تو ذهن بقیه چی میگذره

برنامه زندگی پس از زندگی فصل دوم یه آقایی نشون داد به مرگ طبیعی فوت کرده بود بعد بهش نشون دادن اونایی خودکشی میکنن دائم مشکلی تو دنیا داشتن به خاطرش خودکشی کردن براشون تکرار میشه یه نوع عذاب براشون که تمومی نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خودکشی گناه کبیره د هیج وقت بخشیده نمیشه و در تاریکی و گرسنگی ب سر می‌برند 

چون ار امانت خدا ک ما خودمون باشیم مواظبت نکردن

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خب اینک عدالت نیستبعضی افراد که خودکشی میکنن واقعا اینقد سختی کشیدن که حالت طبیعی ندارن.یعنی هم تو ا ...

اگه اینجا عذاب بکشه کسی باید تحمل کنه تا به مرگ طبیعی فوت بشه دیگه رنج های دنیا یادش میره چی بوده

یعنی هم اینجا عذاب هم اونجا عذابچقدر عادلانه 😦

🤕🤕

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یعنی هم اینجا عذاب هم اونجا عذابچقدر عادلانه 😦

کسی که خودکشی میکنه یعنی از همه چی ناامید شده 

ناامیدی از خدا، گناه کبیره هست، بعد خودکشی میکنه که اینم گناه کبیره هست 

البته میتونه توبه کنه و بخشیده بشه، اما چون کسی که خودکشی بکنه همون لحظه میمیره و وقت نداره توبه کنه 

عذابش بخاطر ایناست

اگه اینجا عذاب بکشه کسی باید تحمل کنه تا به مرگ طبیعی فوت بشه دیگه رنج های دنیا یادش میره چی بوده

کی میدونه؟؟شاید اصلا بعد مرگ هیچی نیست

چرا باید یکی تحمل کنه وقتی راهی هست که از همه سختیا رهاش میکنه

بنظرم کسی که اینهمه سختی میکشه که به خودکشی فکر میکنه لایق حداقل یک راه رهایی بدون شکنجه شدن دوباره هست.

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

من خودم خداروشکر تو زندگیم همیشه امید بوده

و همیشه دنبال راهی برای حل مشکلاتم بودم

ولی توانایی همه افراد یکسان نیست ، شرایط برای همه هم یکسان نیست

حداقل حقشونه اون دنیا آرامش داشته باشن

من کاری به روایات و چیزای دیگه ندارم

استدلال خودمو میگم

کی میدونه؟؟شاید اصلا بعد مرگ هیچی نیستچرا باید یکی تحمل کنه وقتی راهی هست که از همه سختیا رهاش میکنه ...

اخه هم مستند خارجی هم ایرانی دقیقا یه حرفو میزنن حالا اگه حتی یک درصد راست باشه این کار نکنن بهتره

من خودم خداروشکر تو زندگیم همیشه امید بودهو همیشه دنبال راهی برای حل مشکلاتم بودمولی توانایی همه افر ...

من خودم حرف شما قبول دارم ولی برای این گفتم اونجا فرصتی نمیدن تو هر حال اینکار کنیم گفتن بقیه بخونن شاید پشیمون بشن

کسی که خودکشی میکنه یعنی از همه چی ناامید شده ناامیدی از خدا، گناه کبیره هست، بعد خودکشی میکنه که ای ...

اگه واقعا اینجوری باشه،پس خدا قوانین منطقی ای نداره. 

مگه نه این زندگی رو خدا داده و بقول همه هیچ برگی بدون خواست خدا نمیوفته؟

پس وقتی خودش زندگی کسی رو بد کرده، باید این حق رو بده که حداقل ازش نا امید شن. نه اینکه نا امیدی ازش گناه کبیره باشه.

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓