2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق منه امام رضا😍😍😍😍

انشاالله بطلبه برم پیشش🙏🙏🙏

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
من مشهدم ولی انقدررر شلوغه ادم جرات نمیکنه بره

قربونت برم 

سال خوبی داشته باشی عزیزم

برای منم زیاد دعا کن

منم دعا میکنم به هر چی میخواهی برسی

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
بچه ها من حرم بودم😍خیلییی خوب بود ولی انقدشلوغ بود ک داشتیم لهههه میشدیم حتی توخیابون یه چیزی مثل م ...

منو دعام کن سمیرا هستم دخترممم فاطمس دعاش کن ممنون بگو بسشه بدبختی یکم خوشی به ش بده 

امشب، نه فقط خیابانهای خراسان، که تمام دلهای عاشقانت

به گلدسته و رواق نورانی ات ختم میشود...
امشب همه در حسرت کبوتران حرمت هستند که
 شب و روز، مهمان تو هستند...
و چه نیکو میزبانی...

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری
بچه ها من حرم بودم😍خیلییی خوب بود ولی انقدشلوغ بود ک داشتیم لهههه میشدیم حتی توخیابون یه چیزی مثل م ...

ان شالله به هرچی میخوای برسی عزیزم برای رفع گرفتاری منم دعا کن فدات شم شاید آقا به من هم نظری بکنن

هیچوقت...هیچوقت...هیچوقت...یکی را با همه ی وجودت دوست نداشته باش. یک تکه از خودت را نگه دار برای روزهایی که هیچکس را بجز خودت نداری
قربون شما مرسی عزیزم،انشاالله که مشکلت حل بشه حتمادعات میکنم

ممنونم دوست خوبم.حاجتتون روا انشالله