2777
2789

دوران‌ دبیرستان‌ 

هنوز ورودی یازدهمم اما‌ حس عجیبی داره‌ 

بعد اینکه مدرستو‌ تموم میکنی‌ مجبوری بزرگ بشی‌ 

و وقتی وارد دانشگاه میشی میفهمی 

آدما به سادگی دوران دبیرستانت‌ نیستن‌ که‌ بی دلیل خوش بودن

اثری هم از مسخره بازی های اون دوره نیست‌ 

این روند چیزیه‌ که هر ادمی‌ بالاخره طی میکنه و باهاش روبرو میشه‌ اما بخشی از وجودشو‌ توی گذشته جا میذاره 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مسئولیت زندگیت میفته رو دوش خودت

روت نمیشه از کسی پول تو جیبی بگیری (البته من اینطوری بودم) و هستم.

سخته ولی چالشایی ک پیش روته شیرینه

اون شلوغیه سرت که هم دانشگاه بری هم سرکار

هم به خودت برسی

برای من واقعا شیرینه

الانم منتظر نتایج ارشدم

دانشکاه ازاد 

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
مردم چقدر عجیب ان من امسال دیگه اولین سالیه که مدرسه نمیرم و نمیدونین چقدر خوشحالم که قرار نیست دیگه ...

چون تجربه ای که تو داری با من فرق داره‌ 

دبیرستان برای من یه خاطره خوشه 

اما دلیل نمیشه واسه توهم همین باشه 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

دانشگاه هم تقریبا همون حال و هوا رو داره خیلیا حالت بچگانه دارن😂

من تو دبیرستان از خیلی از بچه های کلاسمون خوشم نمیومد ولی با این حال اخرای مدرسه دلم میگرفت میگفتم یعنی این مدرسه و این بچه ها رو دیگه نمیخوام ببینم؟

بعد تموم شدنش گفتم خیلی خوب شد چقدر راحت شدم😂

قصد ادامه تحصیل نداری؟

کنکورمو دادم منتظر رتبه هام 

ولی خب هیچوقت قرار نیست که دیگه تو اون جو باشم با یه سری معلمای عقده ای و یه سری بچه های مزخرف واقعا رنگ پوستم چند درجه روشن تر میشه