2777
2789

پدری فارس هستن عاشق دختر و نوه های دختری 

مادری ترک عاشق پسر و عروس و نوه های پسری

از دو طرف آواره ایم😐😓

خسته شدم دلم ازون محبتایی که دو تا مامان بزرگام به پسر عمه و دختر عمم می‌کنن و محبتایی زیاد مامان بزرگم به دختر دایی پسر داییم میخواد 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

جنسیت پرستی واقعا ویران گره چه دختر پرستی نه پسر پرستی 

امیدوارم پدر مادرت تعادل داشته باشن حداقل 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

جنسیت پرستی واقعا ویران گره چه دختر پرستی نه پسر پرستی امیدوارم پدر مادرت تعادل داشته باشن حداقل

اره مامان بابام خوبن خداروشکر 

ولی خودم حس میکنم مامانم زیر پوستی طرف داداشمه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مامان بابام خوبن خداروشکر ولی خودم حس میکنم مامانم زیر پوستی طرف داداشمه

احتمالا داداشت هم یه حس های این شکلی داره جدی نگیر همین که نمیتونی قطعی در موردش حرف بزنی و میگی زیر پوستی یعنی خوبن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نگران نباش از بچگی مورد توجه خانواده مادری بودم الان هیچکدوم تفم نمیکنن رومون در واقعه من بچه بودم ک ...

دلم گرفته 

دختر داییم بغلم بود مامان بزرگم ازم گرفت گفت برو ظرفارو بشور😐

یا مثلاً تولدام همیشه میاد خراب می‌کنه وسیله های دست دو میخره 

ولی خودم دیدم برا پسر داییم که بچه هست یه تومن تولد داد

برو سمت فامیل پدری

همه هام خیلی مزخرفن 

مامان بزرگم تازه فوت شد ولی تو این همه مریضی هاش همش اسم دختراش رو می‌آورد 

دختراش یکبار نیومدن نگهداری کنن

آخرش فهمیدیم پولاشو می‌داده عمم تا ما دست نزنیم 

دلم گرفته دختر داییم بغلم بود مامان بزرگم ازم گرفت گفت برو ظرفارو بشور😐یا مثلاً تولدام همیشه میاد خ ...

می‌دونم بخدا الان با بچم تجربه اش میکنم خانواده شوهرم خیلی تبعیض قايل میشن بین بچه دختر و پیرسون بی محبت ویلسون منی سالی یکبار و زنگ نمی‌زنم برعکس بچم مثل شماست با محبت زود رنج نگران ایندشم تک فرزندی که جز من و باباش کسی رو نداره

احتمالا داداشت هم یه حس های این شکلی داره جدی نگیر همین که نمیتونی قطعی در موردش حرف بزنی و میگی زیر ...

امیدوارم این مدلی نباشن

کلا از این دو قوم زده شدم اگه قرار باشه ازدواج کنم یا یه قوم جدید ازدواج میکنم 

می‌دونم بخدا الان با بچم تجربه اش میکنم خانواده شوهرم خیلی تبعیض قايل میشن بین بچه دختر و پیرسون بی ...

آخ بیچاره بچه 

انشالله سایه شما و پدرش همیشه بالا سرش باشه 

من داداش هم دارم ، مامان بزرگم به پسر داییم مهربونی میکنه سیار جلو ما براش جگر گوسفندی کباب کرد به داداشم نداد ، با اینکه داداشم بچس

تف تو ذات نداشتشون بخدا اینا بوی از انسانیت نبردن بخدا

تولد داداشم چند وقت پیش بود اومد خونمون تولد رو گند زد بهش ۱۸۰ تومن بهش داد تولد پسر داییم ۱میلیون داد 

ازون طرف هم گوسفند خریده بودن گوشت و جگر داده بودن بهشون کله پاچه هم باهاشون خورده بود یعنی جلو ما باز گذاشته بود منم که عاشق کله پاچه دلم ضعف رقت حتی یکبار نگفت بیا بخور

تولد داداشم چند وقت پیش بود اومد خونمون تولد رو گند زد بهش ۱۸۰ تومن بهش داد تولد پسر داییم ۱میلیون د ...

مردشور همچین ادمایزیاد دورو براشون نرید اینا آدما رو مریض میکنم من خونه مامان بزرگم تا خونم راهی نیست هرچی میگن بچتو بیا خودت بیا عمرا بخاطر سلامت روح و روانم نمی‌رم 

مردشور همچین ادمایزیاد دورو براشون نرید اینا آدما رو مریض میکنم من خونه مامان بزرگم تا خونم راهی نیس ...

خوب میکنی 

ماهم ماهی یکبار میریم چون اگه نریم همرو علیه ما می‌کنه 

هر موقع میریم بابام غمیگنه شنیده بودم به مامانم میگه بچه هامون شانس از خانواده ها نیاوردن