2777
2789
عنوان

ویژگی های شخص مورد نظر ❓️

182 بازدید | 29 پست

من هر چقدر ویژگی هاش رو بررسی میکنم از همه لحاظ کامله . من معتقدم هیچ آدمی کامل نیست ولی هیچ نکته منفی تو این آدم پیدا نمیکنم.  بخاطر همین شک کردم که شاید من خیلی جنبه ها رو در نظر نگرفتم و سطحی نگاه کردم . 

پس لطف میکنین بگین چه چیزایی به نظرتون مهمه؟❤️

میخوام از جنبه های مختلف بهش فکر کنم تا بهتر تصمیم بگیرم .

یه چیز کلی هم ازش بگم : چهره و قد و هیکل خوبی داره و کلا مرتبه . اخلاقش خیلی خوبه خیلی صادقه و اصلا آدم دروغگویی نیست . خیلی متعهده به همه چیز . عصبانیتش رو برای من راحت کنترل میکنه.  اهل حرف زدن و حل کردن مشکلات هست . و اصلا لوس نیست . خیلی صبوره . 

مرسی از کمکتون💕❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک داشته باشه قضاوت نکنه با محبت باشه

همینطوره. 👌❤️

به هر ویژگی خوبی که فکر میکنم داره .

واقعا نمیدونم چجوری نکته منفی رو پیدا کنم😕خودم ویژگی بد زیاد دارم. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خسیس نباشهبچه ننه نباشه

خسیس نیست .

بچه ننه هم نیست . ولی خیلی وقتا مشکلات رو به مادرش میگه و مادرش هم کمک میکنه تا حل بشه . این ممکنه بد باشه؟

اگه قضیه جدیه یه مشاور قبل از ازدواج برین خوبه❤️❤️

مرسی از راهنماییت قشنگم 💕

حتما

به چهارچوب اخلاقی پایبند باشه و از بقیه سوء استفاده نکنه

با آدما مودبانه برخورد کنه

مواقعی که کنترل یک مورد از دستش خارج میشه به هم نریزه و بتونه اون موقعیت رو مدیریت کنه

صبور باشه

خشم آنی نداشته باشه و بتونه خودش رو کنترل کنه

در کل به نظرم حتی طرز نشستن،ایستادن و صحبت کردن یه آقا مهمه

به چهارچوب اخلاقی پایبند باشه و از بقیه سوء استفاده نکنهبا آدما مودبانه برخورد کنهمواقعی که کنترل یک ...

دقیقا درسته 

مرسی از راهنماییت عزیزدلم❤️

خواهش میکنمامیدوارم در کنار هم بمونید و همه چیز عالی پیش بره

فدات عزیزم ممنونم😘❤️

سلام میا جان یه سوال راجع به عطر داشتم بین عطرهای انجلز شیر و لانکوم لاویه و لیبره اینتنس کدوم همه پسندتره و بازخورد مثبت بیشتری داره و باعث سردرد نمیشه

و اینکه انجلز شیر چون اسپرته بقیه فک نمیکنن عطر مردونه زدی؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖