2777
2789

یکی اومده تیکه میندازه که پسردوس داری تاج و تختت نمونه رو زمین و فلان.

بابا واقعا چتونه؟‌اصلا به کسی چه ربطی داره که یکی دختر دوس داره یا پسر؟

حرفم اصلا با اون خانم نیست.

کلا جو اینجا یه جوربه که انگار یکی پسر دوس داره گناه کبیره کرده.

چرا اینقدر عقده ای هستن بعضیا؟

چرا دوس دارین نظراتتون رو تحمیل کنین؟چرا اینقدر عقه از حارفاتون میریره؟ برین خودتونو و فکراتونو با اسید بشورین بخدا.

هم پسر هم دختر هر دو نعمت خدا هستن و خب یکی بیشتر دختر دوس داره بکی پسر.چه ربطی داره اخه؟ 

بله هر دو در اینده میرن پی زندگیشون و الهی که خوسبخت بشن .همین.

سرتون تو زندگی خودتون‌باشه 

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده مادری من عاشق پسرن 

خانواده پدری من عاشق دختر 

حتی عموم ۳تا نوه داره با پسرا حرف نمیزنه ولی دخترو ک میبینه دست میده میگه خوبی بابایی 

اما خانواده مادریم اصلا دختر دوس ندارن 

این درست ادم بگه این مدل دوست دارم ولی اون مدل که بارداری و میگن دختر و نمیخوایم بد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جامعه داره از اون طرف بوم میفنه

والا هیشکی چون مثلا دختر دوس داره پسرشو نمیندازه بیرون همه بچه هاشونو با عشق بزرگ‌میکنن.

منتها یکی بیشتر پسر دوس داره خب چرا باید عقده هامونو روش خالی کنیم؟ 

وافعا درک نمیکنم.

واقعا اینجا اگه یکی دختر میخوام همه میگن افرین به به.

بگی پسر میخوام میشی اح اح.

این نشون میده خیلیا عقده پسر دارن واقعا ته ذهنشون و الکی دارن خودشونو گول میزنن و این بده

به دل نگیر . اینایی که به پسر دوستا حمله میکنن . اینا بخاطر دختر بودنشون همیشه تو سری خور بودن تو خونه متاسفانه . الان براشون عقده شده . حالا بهش بگو خدا هر چی بهت بچه داد دختر بده . ببین چجوری میپره بهت ! دختر میخوان ولی برا بقیه . خدا هر کی هر چی میخواد بهش بده چرا بعضیا عقده هاشونو جار میزنن ..

تو هم بگو دختر میخوای ک تاج ملکه بودنت بهش ارث برسه ؟! 🫥

به دل نگیر . اینایی که به پسر دوستا حمله میکنن . اینا بخاطر دختر بودنشون همیشه تو سری خور بودن تو خو ...

افرین دقیقا همینه

والا هیشکی چون مثلا دختر دوس داره پسرشو نمیندازه بیرون همه بچه هاشونو با عشق بزرگ‌میکنن.منتها یکی بی ...

خودم دوتا دختر دارم

دوست داشتم یکی شون پسر بود

ولی الان یه تار موشون رو با دنیا عوض نمیکنم

مطمئنم که اگه پسرم بودن همینطور بود

بچه برای پدر و مادرش هر چی باشه عزیزه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم