2777
2789

محسن لرستانی🗿

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم._ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1-ایندفعه بدجوری باختی 

2-دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

شادمهر احمدوند

@دلبرمهدیnاحمدوند‍  

@سارههههههههههههه‍ 

خیاننت😱😱

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

محسن لرستانی 

معین 

رامین تجنگی

هُمِیرا به خصوص خاطرات شمالش 

و آهنگا های پاپ 

مرتضی پاشایی 

با اون آهنگع که می‌گفت دوباره دل هوای با تو بودن کرده ....

در کل هر آهنگی که به دلم بشینه گوش میدم 

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

بیبی بعضی وقتا خوبی... تنتانسیون

با یه آهنگ روسی که یادم نیست ولی میگه که میدونم که نیازمی

با یه آهنگ که آیو خونده و یادم نیست اسمه اینم ولی درباره آخرالزمانه که دنیا داره نابود میشه و با عشقش دارن فرار میکنن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

آهنگ های مهدیار هم دوس دارم

@دلبرمهدیnاحمدوند‍ @سارههههههههههههه‍ خیاننت😱😱

عررر😔😂

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم._ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」

دختر احمد آباد گروه 𝙗𝙤𝙮𝙨

آهنگ پدر مازیار 

آهنگ های چاووشی مرتضی پاشایی ایوان بند 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد