2777
2789

خیالتون راحته ایندتون تضمینه و پول پارو میکنید دوران دانشجویی هم عشق و حال براه بهترین رشته ای که میشه تو ایران خوند همینه

سه بار ترکیده🌝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره رشته ی خیلی خوبیه 

داروسازی هم عالیه ...زن داداش من داروساز هست داروخونه داره همیشه یک خدا در حال گردش و مسافرت و بریز بپاش 😅😅ماشالا درآمدش عالیه با کار خیلی راحت 

پس اون همه حرص و جوش چیه .

کمردرد

گردن درد 

استرس

چشم درد 

سر درد

پول همه چی نیست ....یکی تو دهاته گاو و گوسفند داره اون هم پولداره .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

به نظرم تو هر رشته ای پشتکار باشه علم و تبحر باشه درآمدش خوب میشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دانشجویی که زیادراحت نیستن بعدم بایدیاپولدارباشی مطب بزنی یابری کلنیکاودرمونگاهاکارکنی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیگه داره اشباع میشه بعدش انقد دندون عمومی زیاد میشه ک فقط باید تخصص بگیری تا پول در بیاری

این اشباع شدن برای دندونو از کجا هی میگین؟

درسته الان همه دندون میخوان، ولی هر سال کلا 2000 نفر میگیره. یعنی حتی بعضی از سه رقمی ها هم قبول نمیشن، چجوری میخواد به نسبت بقیه رشته ها مثل پزشکی که 15000 نفر میگیرن اشباع بشه؟ تازه استهلاک کاریشو هم که در نظر بگیرین میبینین اکثرا زودتر از حیطه ی کاری خارج میشن و کم میشه تا سنین بالا کار کنن مگر با ورزش مداوم.

به علاوه اکثر تخصصاش کلا 3 ساله، یعنی شما میتونین زیر 30 سال یه دندانپزشک متخصص بشین پس چیز خیلی خاصی نیست.