2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که چند سالتوته ولی قدرت خرید دارید من ! هر پولی که داشته باشم اول باید نیاز های همرو ببینم ...

الان دیگه نزدیک 40 دوتا بچه با شوهر ، ولی سختی کشیدم حداقلی رو برا خودم جور کردم

کاش میشد خودمم خسته شدم از هیچی لذت نمیبرم یک لیوان آب هم مرگم میشه

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم بخون ..

میدونی پونه مقیمی روتن شناس اند

میگه کسایی که رابطه هایی دیگه تجربه میکنند دلیل بر دوست داشتن اون طرف نیست فقط شوق اول رابطه است.شما صمیمیتو با همسرت زیاد کن 

نوش جونت الان کیف کن💚

ولی برا کم سن و سالها میخوام بگم به خودتون هم برسید مسلفرت هم برید ارزون برید ولی برید ، درس بدرد نمیخوره یه فن و حرفه یاد بگیرید درس و دانشگاه بدرد هیچ‌کس نمیخوره غیر از پول و پارتی داشته باشه

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم بخون ..میدونی پونه مقیمی روتن شناس اندمیگه کسایی که رابطه هایی دیگه تجر ...

میدونم 

اگه دوست داشت بخاطر من ولش نمیکرد 

داراییشو بمن نمی‌داد

گریه نمیکرد بگه غلط کردم 

دلم صاف نمیشه دست خودم نیست

دقیقا ولی یکی مثل من جبر روزگار نمیزاره یا خواست خدا 🙂 کارتون ازاده ..

اره وای خواست خودت مهمه از هرجا هم شروع منی دیر نیست یه حرفه یاد بگیر ، یه خانوم میشناسم مادر هم هست شوهرش ناتوان شده تعمیرکار لباسشویی کلاس رفته یاد گزفته کلی اوستاس برا خودش 

اره وای خواست خودت مهمه از هرجا هم شروع منی دیر نیست یه حرفه یاد بگیر ، یه خانوم میشناسم مادر هم هست ...

نه میدونی چیه من نزدیک دویست ملیون پول داشتم برای خانواده دادم

خرج عملو خودم 

دادم دانشگاه خودم

دبیرستان خودم چون بابام کار نمیکنه خیلی چاله ها پیش میاد تو زندگی میدونید که من اینارو می بینم دلم نمیاد خرج خودم کنم 

حتی بچگی هام پول عیدی هامو خرج خانواده میکردم