2777
2789

اگه بهم نمیگید پیکمی

بگم که آدم بد متأسفانه در هر دو جنس وجود داره

و ما نمیتونیم با حذف یک جنس دنیا رو بهشت کنیم

برای بهشت کردن دنیا باید دنیایی بدون جنگ و خونریزی و قتل و غارت و هر زشتی و پلیدی آرزو کنیم

البته ما زن ها قدرت این رو داریم که دنیا رو عوض کنیم

چون انسان ها چه دانشمند چه دیکتاتور در دامن یک زن بزرگ شدن

پس با تربیت آگاهانه و درست نسل آینده دنیا رو عوض کنیم 

خب اون موقه فرقی نداره 

باز میشد روابط دختر با دختر 

بایه دختر میرفتی توی رابطه یا ازدواج میکردی 

اونوقت 

حسود میشدی ک دختره بره ب یه دختر دیگه نگاه کنه 

یا بخواد با یه دختر دیگه دوس بشه بیست و چهار ساعته 

گیس و گیس کشی میشد 

خیلی بدتر از الان ک حسادت ب هم نوعمون هست تو ذاتمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنتو ببند بی شخصیت زن ستیز بدبخت به پدر مادر من داری توهین میکنی؟ چقد تو حقیری چقدددد حقیرییییییمن ...

عقب مونده تویی حقیر بدبخت هم خودتی و امثالت حالا خفه شو آره من زن ستیزم که میگم زن و مرد باید با هم برابر باشن عقده ای بدبخت پس تو هم نمی فهمی من دارم چی میگم بدبخت عقب مونده بی شخصیت 

من خوندم با سه تا تخمک میشه تولید مثل کرد ولی جون خلاف کار طبیعت بوده خیلیا اجازه ندادن و اعتراض کزد ...

کاش مردها این تاپیکو نبینن چون میگن زنها نباشن راحت‌تریم مگه چیکار میکنن؟ دیگه ظرف و لباس شستن که ماشین هست

خونه هم که جاروبرقی هست

آشپزی هم که بهترین سرآشپزهای دنیا مردن😅

کار خاص دیگه ای هم که زنها نمیکنن که مردها بلد نباشن

حتی تولید مثل هم به قول تو رحم های ساختگی برای رشد جنین هست

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کاش مردها این تاپیکو نبینن چون میگن زنها نباشن راحت‌تریم مگه چیکار میکنن؟ دیگه ظرف و لباس شستن که ما ...

نه دیگه اگه تخمک نباشه اسپرم بی ارزشه 

ولی سه تا تخمک ب تنهایی میتونه انسان تولید کنه 

نه دیگه اگه تخمک نباشه اسپرم بی ارزشه ولی سه تا تخمک ب تنهایی میتونه انسان تولید کنه

برا همونم یه فکری میکنن بالاخره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من هم مثل شما فکر میکردم تا به این نتیجه رسیدم نگاه و صحبت های رادیکالی برای خنثی سازی خیلی از چیزها ...

مخصوصا در جامعه ای که مردسالاری بوده و جنسیت مرد میچربه به زن👌

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خب اون موقه فرقی نداره باز میشد روابط دختر با دختر بایه دختر میرفتی توی رابطه یا ازدواج میکردی اونوق ...

دنیا ۲۰۰ ساله که بهت به عنوان یک زن حق رای داده

توی هر مسیله ای از دیه بگیر تا ارثیه و حقوق زن و شوهر نصف یک مرد حساب میشی 

اونوقت به فکر حسادت زنانه ای؟ چیزی که یک صفته در همه‌ی انسانها نه صرفا زن ها

شرم بر امثال شما واقعا 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام