خیلیا دوست داریم بریم حرم ائمه و اونجا خادم بشیم. کفشهای زائرها رو نگه داریم ویلچرشونو جابجا کنیم و خلاصه یجورایی به زائرین خدمت کنیم و مورد توجه ائمه بشیم.... اما میدونی مهم تر از اینا چیه؟ که باعث میشه ائمه خیلی دوستمون داشته باشن...
ترک گناه
انجام واجبات
این دوتا کار خیلی بیشتر از انجام مستحبات باعث حاجت روایی و توجه ائمه به ما میشه.
از امروز یادمون باشه هروقت خواستیم غیبت کسی رو کنیم تو دلمون بگیم یا صاحب زمان من دوس دارم این غیبتو انجام بدم پشت فلانی حرف بزنم ولی به احترام تو چیزی نمیگم . من الان دوست دارم نگاه فلان نامحرم کنم ولی به احترام تو نگاه نمیکنم من الان دوست دارم با همسرم مادرم پدرم خواهرم برادرم دوستم دعوا کنم ولی به احترام تو چیزی نمیگم.....
میدونی که هیچ امامی بدهکار کسی نمیشه یعنی برات جبران میکنه. هرجا گیر کردی میتونی بگی یا صاحب زمان من بحاطر تو فلان گناهو انجام ندادم تو هم برام جبران کن
البته بعضی وقتا براورده نشدن بعضی حاجات به صلاحمون نیست . ان شالله که همه حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم و حضرت مهدی زودتر ظهور کنه
راستی خیلی کارهای مستحبتو به نیت ظهور انجام بده گره از کار خودت باز میشه ان شالله