2777
2789
عنوان

خادم یار شو

57 بازدید | 3 پست

خیلیا دوست داریم بریم حرم ائمه  و  اونجا خادم بشیم.  کفشهای زائرها رو نگه داریم    ویلچرشونو جابجا کنیم و خلاصه یجورایی به زائرین خدمت کنیم و مورد توجه ائمه بشیم.... اما میدونی مهم تر از اینا چیه؟ که باعث میشه ائمه خیلی دوستمون داشته باشن... 

ترک گناه

انجام واجبات

این دوتا کار  خیلی بیشتر از انجام مستحبات باعث حاجت روایی و توجه ائمه به ما میشه.

از امروز یادمون باشه هروقت خواستیم غیبت کسی رو کنیم  تو دلمون بگیم   یا صاحب زمان  من دوس دارم این غیبتو انجام بدم پشت فلانی حرف بزنم ولی به احترام تو  چیزی نمیگم  .   من  الان دوست دارم نگاه فلان نامحرم کنم ولی به احترام تو نگاه نمیکنم   من الان دوست دارم با همسرم مادرم پدرم خواهرم برادرم دوستم    دعوا کنم  ولی به احترام تو چیزی نمیگم.....

میدونی که هیچ امامی بدهکار کسی نمیشه    یعنی برات جبران میکنه.   هرجا گیر کردی میتونی بگی یا صاحب زمان من بحاطر تو فلان گناهو انجام ندادم تو هم برام جبران کن 

البته بعضی وقتا براورده نشدن بعضی حاجات به صلاحمون نیست .  ان شالله که همه حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم  و حضرت مهدی زودتر ظهور کنه

راستی خیلی کارهای مستحبتو به نیت ظهور انجام بده   گره از کار خودت باز میشه ان شالله

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان دائم الخطاس اگ توغاربری عبادت کنی به دردنمیخوره اون عبادت بین یه مشت بی ذات باشی پاک باشه این ...

جوابتون به سوالم ربطی نداشت البته حرفای درستی هستن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم