2777
2789
عنوان

شوهر دومم زندکی کردن رو جهنم کرده باهام هستین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 35 پست

عزیزم عزت نفس خودت رو حفظ کن،زندگی مشترک روی کاغذ بهت ارامش نمیده حتی اگه تصمیمت به ادامه زندگیه حتما حتما از نظر مالی مستقل باش تا بتونی پشتوانه داشته باشی 

خودت رو از جامعه کنار نکش و سعی کن برای خودت دلمشغولی (هنری،ورزشی و...) ایجاد کنی به مرور وابستگی های سمی رو کنار می ذاری و می تونی بهتر تصمیم بگیری

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با توجه به تاپیک هات تو اعتماد به نفست از دست دادی. الان هرچی فکر کنی نمیتونی تصمیم درستی بگیری پس اولین کاری میکنی یک هفته برای خودت زمان بزار. برو پارک برو آرایشگاه...برو پاکسازی ماساژ یا باشگاه...هرجایی خلاصه که حالت خوب می‌کنه که به خودت بیارت بفهمی خودت هم وجود داری به خودت خیلی خیلی برس آرایش لباس...بعد یک هفته که حال خودت خوب شد اونوقت تصمیمات بگیر ببین باید چیکار کنی

یا چون بخشیدی دیگه نباید به روش بیاری غرغر کنی یا اگر هم نمیتونی ببخشی که همش ازش ناراحتی...زندگی تموم کن ولی بنظر من تو میخوای زندگی کنی فقط خیلی دلخور شدی پس اول تغییر از خودت شروع کن یعنی تا الان هرجوری بودی و همسرت بهت خیانت کرد الان دیگه برعکسش باش اول به خودت برس آرایش کن دوش بگیر لباس نو بپوش... بعد اگه زمان داشتی غذا درست کن کارا خونه رو انجام بده مگر به همسرت بگو از بیرون غذا بگیره. (خلاصه حرفم اینه به خودت ارزش قائل شو تا همسرت و بقیه هم بهت ارزش قائل شن) تا الان فقط خانه‌داری کردی غذا پختی کارا خونه که همسرت نیامد خونه ولی از این به بعد اول خودت دوم خودت سوم خودت بعد بقیه کارا.خدانگهدار