2777
2789

کل عمرم جواب سلام پسری هم ندادم جز همین بچه. الان هجده سالمه و هنوزم معتقدم روابط امروزی سر و ته ندارن و به درس خوندنم تا دکترا می خوام ادامه بدم حتما اماا وقتی یادم میوفته به بچگی... قلبم اکلیلی می شه :)

وقتی شش سالم بود توی پیش دبستانی همه ی پسرا به شدت دعوا می کردن و هم رو می زدن و حتی خیلی کثیف بازی در میاوردن مثلا دستشون تو بینی شون بود :))) ولی این پسره خیلی مودب و تمیز بود....

وقتی همه ی دخترا دامن کوتاه می پوشیدن و لاک می زدن و با من که شلوار لی و پیرهن می پوشیدم بازی نمی کردن، این بچهه همیشه مراقبم بود و هر وقت معلم می گفت کی باهاش هم تیمی می شه اولین نفر دست بلند می کرد:))) حتی یادمه وقتی رفتیم پارک ترافیک تا سوار ماشین های کوچک بشیم و میدون رو دور بزنیم، چند تا دختر من رو زدن و ماشینم رو گرفتن ولی اون بچهه باز اومد گفت می تونی کنارم بشینی:))

چیزی که باحاله اینه که یکسال پیش یه خانم مسن میاد مغازه ی مامانم و وقتی فامیلی شون رو می شنوه یهو نوه شون میگه اسم دخترتون فلانی نیست؟ و اون جا متوجه می شه مغازه ی مامانمو پیدا کرده....بعدش برگشته حال منو پرسیده:))) و تهش گفته لطفا بگید من این جا بودم و سلاممو برسونید...

نمی دونم چرا الان دوباره تو فکرش افتادم🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دامن کوتاه😑😑🤔..

اوخدداا حتما عاشقت بوده عشق بچگیشی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋