2777
2789
عنوان

دخترک درخشانم بیاین کمک فکری راجب پسره🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 22 پست

محترمانه بگو که تایپ من نیستی ک میخوام رابطه دیگه ادامه پیدا نکنه

بی خبر ول نکنی بری که بدبخت دق میکنه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محترمانه بگو که تایپ من نیستی ک میخوام رابطه دیگه ادامه پیدا نکنهبی خبر ول نکنی بری که بدبخت دق میکن ...

نه نه بی خبر نمیرم خودم دق کردم اکسم بعد یکسال رابطه بی خبر رفت میدونم چه دردی داره... با احترام خدافزی میکنم ولی اگه زد به موش مردگی که من بی تو نمیتونم و اینا چی

💄🩺

نه نه بی خبر نمیرم خودم دق کردم اکسم بعد یکسال رابطه بی خبر رفت میدونم چه دردی داره... با احترام خدا ...

داره چرت میگه هر چقدر هم عاشق شده باشه تو ی هفته اینجوری نمیشه😂💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من نمیدونم چرا پسرا نمیتونن باهام دوست عادی بمونن متنفرم از این موضوع. تهش همشون دید پیدا میکنن

اینو یادت باشه هیچ دوستی معمولی بین دختر و پسر وجود نداره👍

اون پسری که میگه آره ما فقط دوست معمولی هستیم داره چرت میگه انگار ی گرگی هس که منتظر فرسته تا حمله کنه

اینو یادت باشه هیچ دوستی معمولی بین دختر و پسر وجود نداره👍اون پسری که میگه آره ما فقط دوست معمولی ه ...

دخترا هم دوستای خوبی نیستن واقعا.... حسادت زیاده توشون....

پسرا رفیق خوبی ان اولش بعدش یهو چشم پیدا میکنن. وقتشه برم تو غار تنهایی خودم😂💔

💄🩺

دخترا هم دوستای خوبی نیستن واقعا.... حسادت زیاده توشون....پسرا رفیق خوبی ان اولش بعدش یهو چشم پیدا م ...

ع نمیدونستم

همشون از اول چشم دارن ولی نشون نمیدن😂💔