2777
2789

بچه ها سه ساله من ازدواج کردم تو این سه سال از بی احترامی تا هر رفتار بدی فکر کنید از سمت خانواده شوهرم دیدم کلا خودشون رو دست بالا میبینن و عروس رو کوچیک میکنن و کلا با من خیلی مشکل دارن چون اون حالت مظلوم نیستم یا کسی بدی در حقم کنه رفتارش باهاش خوب نباشه سریع واکنش نشون میدم و مشخصه که ناراحتم از طرف کلا خانواده شوهرم به اخلاقی دارن خواهر و برادر و پدرو مادر و هم خون خودشون رو تحویل میگیرن و تو جمع به عروس بی احترامی میکنن مثلا یبار با شوهرم بحثم شد برادر شوهرم نزدیک پنجاه و خورده ای سنشه پاشد اومد خونه ما که انگار وکیل و وصی منه اره بیرون اینجا تنها نمیری فلان کار رو نمیکنی و همین جور واسه خودش زررت و پرت میکرد و نمیتونی اینجوری باشی توافقی جدا بشین به جای اینکه بیاد مرد گنده پا درمیونی کنه دو تا حرف خوب بزنه بدتر میکرد و شوهرمم هر چی کلا خانوادش و برادرش بگن و اولویتش اونا هستن تا من و زندگیش منم چون پدرو مادرم فوت شدن کس و کاری ندارم تو شهر غربت تا الان خیلی کوتاه اومدم از اون ور دیشب جاریم زنگ زد به شوهرم شام بیاین پارک کلا جایی که بی احترامی میکنن شوهرم میگه باید بیای و بخاطر من حالا خود شوهرمم خوب نیست خلاصه رفتیم برادرشوهرم با مادرش و شوهرم و همه سلام کرد غیر از من اصلا نگاه هم نکرد به من بیست دفعه گفتم سلام سلام انگار نه انگار زنش هم مثل خودش انگار ارث باباشون رو خوردم خلاصه تا آخر شب حالم گرفته شد رفتم تو دستشویی پارک آنقدر گریه کردم مرتیکه هم سن بابایه منه ولی فهم و شعور صفر یکی دوباره نیست کلا عارش میاد به زنی غیر مادر و خواهراش و فامیلاش سلام بده مخصوصا عروس کوچیک باشه هزار تا مشکل دارن نمی‌دونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا تاپیکاتون رو‌ نمیخونم واقعیتش چون خیلیییی طولانین ولی اسم‌کاربریتون و عنواناتون رو از حفظم

عزیزم با مداوم تاپیک زدن هیچ جای زندگیت درست نمیشه که اگه میشد تاالان شده بود فکر یه راه حل درست و حسابی باش با بزرگتری مشاپری روانشناسی وکیلی صحبت کن اینجور فقط داری عمر و جونیت رو هدر میدی به هیچ نتیجه ای هم نمیرسی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا تاپیکاتون رو‌ نمیخونم واقعیتش چون خیلیییی طولانین ولی اسم‌کاربریتون و عنواناتون رو از حفظمعز ...

همرو امتحان کردم عزیزم از مشاوره تا هر چی فکر کنید اینا درست نمیشن خودمم موندم چیکار کنم