2777
2789
عنوان

رفتار من بد بود با مامانم ایا

275 بازدید | 28 پست

اول بگم سرکارم‌نمیتونم جواب تک تک بدم شاید وسطشم مجبور شدم برم شرمنده

من وقت ناهارم رفتم خونه‌اول تو راه زنگ‌زدم چون‌نیم ساعت ببشتر وقت نمیدن برای ناهار 

تو‌راه که بهش‌زنگ‌زدم پشت تلفن داد میزد من فلانو به فلانی نمیگم (داستانش طولانیه)

من به جون خودش اروم میگفتم در جوابش و فلان

هی بهش گفتم داد نزن داد نزن یه جیغی زد بغلم یه خانومه راه میرفت پشماش ریخت منم واقعا نتونستم کنترل کنم یهو داد زدم داد نزن سر من وسط حرفش قطع کردم

رفتم بالا دیدم غذا هیچی نداریم همچنان سر میگفت من فلان چیزو به فلانی‌نمیگم هی براش توضیح دادم بالای ده بار فقط من یه جمله رو تکرار کردم

یهو غذارو گذآشت جلوم کته گوجه گوجشو انگار فقط خورد کرده بود انداخته بود تو روغن کته ام که معلوم نبود واسه کی بود چون دیشبم شام نداشتیم اینم‌هنوز داشت جیغ مزد منم گفتم فلان چیزو به فلانی نگی فلان میکنم کلا از خونه اومدم بیرون یه بارم‌زنگ زد رد تماس دادم

انقدرر اعصابم خورد شد تو مغازه نشستم گریه کردم

الان من مقصرم؟

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت رو ببر کوه چندتا جیغ بزنه تخلیه شه 😐

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

والا ما که نفهمیدیم ماجرا چی بوده و چیو بزوووور میخاستی تو دهن بنده خدا بزاری که به یکی بگه، ولی خودتم کم تو مخ نبودی که هی تکرار تکرار که باید بگی باید بگی، معلومه رو مخش بودی اونم داد میزده بنده خدا

همیشه اینجوری غذا بهت میده 

یا فقط امروز اینجوری شد

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

به نظرم دستکاری روانیش کردی مثل همه و بعد میگی من که چیزی نگفتم.چون میگی یه جمله رو ده بار تکرار کردم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

از صدای بلند متنفرم اینم همش جیغ میزنه

اون غذا یعنی چی برای کی بود مگه مامانت اشپزی نمیکنه برات؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

والا ما که نفهمیدیم ماجرا چی بوده و چیو بزوووور میخاستی تو دهن بنده خدا بزاری که به یکی بگه، ولی خود ...

نخیر خانوم چیزی به زور نبود شما وقتی اون ماجرارو نمیدونی بی خودی واسه خودت حدس نزن اون مسئله رو گفت خودش حل میکنه الان زده زیرش وگرنه زوری درکار نیست

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️