2777
2789

من خودم داغونم و قلب درد گرفتم سر مشکلاتی که دارم بعد حالا مامانم بجا اینکه پشتم باشه جلوم گریه میکنه میگه غرورمو جلو فامیل و همه شکوندی، آبرومو بردی سرمو نمیتونم بلند کنم، واقعا درکش نمیکنم ، از طرفی برادرام هم خودشونو کنار کشیدن میگن خودت طرفو خاستی 😐 خوانواده های شماهم اینطورین؟؟؟؟

واقعا از مامانم دلگیرم هر وقت بهش نیاز داشتم نبود... بنظرم خیلی خودخواهیه که الان هم آزارم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت احساسی داره با ماحرا برخورد می کنه به نظر نمیاد بتونه تدبیر به خرج بده که هم از نظر احساسی ساپورتت کنه هم راه حل های درست بهت بده یکی رو تو فامیل بتونه بهت کمک کنه شرایطتت رو بدونه ازش کمک بگیر حداقل همدم ناآرومی هات باشه 

بدترین کارخانواده ت دارن میکنن یعنی چی آبرومون رفت !!بجای همفکری یا درستش کنن این اختلافاتو یا بدونن ...

مامانم میگه اون همه خاستگار خوب بهش میگفتن ولی چون من این نادونو میخاستم اصلا راه نمیدادیم میگه خودت انتخاب کردی و آبرومو بردی 😔

نگرانن بمونی خونه شون دست و پاشونو بگیری مشکلتون چیه کی تا الان طلاق بده الان که عادی شد ولی راه اخر ...

آخه من هم واقعا تحمل کردم دیگه اصلا توانشو ندارم میگه نه باید بری بسازیش میگم اونو  مامانش هم نتونست درست کنه من بکنم آخه 

مامانت احساسی داره با ماحرا برخورد می کنه به نظر نمیاد بتونه تدبیر به خرج بده که هم از نظر احساسی سا ...

هیچکس نیست جز بابام که اونم تحت تاثیر مامانمه، همیشه خودم همدم خودم بودم 😐عادت دارم چون مامانم بشدت پسردوسته من کلا تنها بودم و هستم...