2777
2789

بر اساس فرم بدنت لباس بپوش

از رنگایی استفاده کن که اندام یا چهره ات رو بد نشون نده

از یه سبک استایل خاص پیروی کن

و در آخر اعتماد به نفس داشته باش🙏🏻

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بعضیا شوهر منه 😁

من بابام در میاد لباس ست کنم و این به اون بیاد ، اون به این بیاد ، اینا به من بیاد 🧐 بعد همسر جان دست میندازه با چشم بسته یه تیشرت پوکیده و چروک و له درمیاره میپوشه یهو انگار چه تیپی زده🥴😲

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بر اساس فرم بدنت لباس بپوشاز رنگایی استفاده کن که اندام یا چهره ات رو بد نشون ندهاز یه سبک استایل خا ...

من فرم بدنم لاغره و پایین تنه هم لاغر رنگ پوستم یکم تیرست به نظرت چه رنگهایی بپوشم بعد اینکه گشاد خیلی زشتم میکنه مثل گداها میشم

یعنی من که هیچی بهم نمیاد چیکار کنم ؟فکر کنم اینم هست لباس جذب آدم باشه من همیشه لباسام بهم گشاده.

خب طبیعتا استایل کردن خیلی مهمه

که چیو با چی بپوشی

چه رنگی به خودت و اندامت میاد

مثلا بخوام مثال بزنم میگن اونایی که تپلن باید لباسایی بپوشن که راه راه عمودی داشته باشه. اگه راه راهش افقی باشه خیلی تپل تر نشون داده میشن. رعایت همین نکته کوچولو خیلی روشون تاثیر داره.

تو باید فقط بهترین ورژن خودتو پیدا کنی مثلا اینکه چه رنگی بهت میاد چه مدل مو و چه رنگ مو و چه مدل ابرو بهت میاد.  و اینکه شادابی چهره ات رو حفظ کنی.

الهی به امید خودت...  
من فرم بدنم لاغره و پایین تنه هم لاغر رنگ پوستم یکم تیرست به نظرت چه رنگهایی بپوشم بعد اینکه گشاد خی ...

نه خب فرم بدن لاغر که نداریم

ساعت شنی، مستطیلی، مثلثی، کدومی؟

ببین رنگایی رو باید بپوشی که سفید تر نشونت بدن، مخصوصا شال و اینا... که به صورت نزدیک ترن طبیعتاً

مثلا یه چیزایی مثل سرمه ای، مشکی، کله غازی، چری، و...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

خوب مثلا هیکلت ساعت شنی طوره ؟پوستت سفیده؟

اره پوستم سفیده 

هیکلم ساعت شنی نیست اما اندام خوبی دارم 

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور