2777
2789
عنوان

یعنی مشکل داشته ازمایشم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد عزیزم ؟؟؟گرفتی جواب رو؟؟؟

عزیزه دلم گفت جواب اولیه نرمال هست دیگ بمونه اکو و سونوانومالی و‌جواب کتبی امینوسنتزم…

بازم خداروشکر این مرحله سخت گذشت😭😭😭

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
عزیزه دلم گفت جواب اولیه نرمال هست دیگ بمونه اکو و سونوانومالی و‌جواب کتبی امینوسنتزم…بازم خداروشکر ...

پس جوابش کلا اوکیه 

خیالت راحت برو جشن سه نفرتون رو بگیر 

چون اکوی من که مشکل داشت تو همون جواب اولیه نشون داده بود که نرمال نیست 

بعدم که باز نفهمیدن چیه و نهایت گفتن یه چیزی هست ولی هر چی هست زیر ۱۲ درصده اجازه سقط نمیدن 

بعد تو اکو معلوم شد قلب مشکل داشته

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

خدا رو هزار بار شکر 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ان شاالله از اینجا به بعد بارداریت رو هم به سلامت و بدون استرس طی کنی و نی نیت سالمه و تپلی بیاد بغلت 

از ته قلبم امشب برات خوشحالم 🥰

پس جوابش کلا اوکیه خیالت راحت برو جشن سه نفرتون رو بگیر چون اکوی من که مشکل داشت تو همون جواب اولیه ...

عزیزه دلم جواب اولیه ک فقد بررسی ۵تا کوروموزم هاست؟؟ چطور  مشکل قلبی نشون میده؟؟؟

خدا رو هزار بار شکر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ان شاالله از اینجا به بعد بارداریت رو هم به سلامت و بدون استرس طی ...

ممنونم از دعای خیرت دورت بگردم

حالا بهت بگم بخدا من ۵ دیقه جوابو گرفتم شاد و خوشحال اومدیم سمت ماشین تا دزد اومده پاور بانک و عینک افتابیو مدارک ماشین رو برده تاالان دنبال پلیس و شکایت بودیم  تو شهر غریب دیگ خداروشکر یکی اومد گف خیابون بالایی اینا مدارک افتاده بوده

عزیزه دلم جواب اولیه ک فقد بررسی ۵تا کوروموزم هاست؟؟ چطور مشکل قلبی نشون میده؟؟؟

آره 

ولی مشکل قلبی روی کروموزوم ها اثر گذاشته بود 

یادم نیست کروموزوم چند که ۳ تایی بود 

برای همین فکر می کردم یکی از اون ۵ تا سندرومه احتمال سندروم ترنر میدادن

ممنونم از دعای خیرت دورت بگردمحالا بهت بگم بخدا من ۵ دیقه جوابو گرفتم شاد و خوشحال اومدیم سمت ماشین ...

خدا رو شکر که پیدا شد 

خدا رو شکر که از ماشین زد و خودتون چیزیتون نشد 

معلومه قراره از اینجا به بعد همش خیر بیاد براتون

😊😊😊

دزد اتفاقا خیر میاره 

والله پارسال خونه ما رو دزد زد کلا خالی کرد خونمون رو 

هر کی به ما رسیده گفت دزد اومد داره ، اتفاقای خوب میفته براتون ما می گفتیم مگه میشه زندگیمون رو بردن خیر باشه 

خدا شاهده انقدر خبرای خوب شنیدیم پارسال که نگو آخرشم که زد و خودم با معجزه باردار شدم🥰

خدا رو شکر که پیدا شد خدا رو شکر که از ماشین زد و خودتون چیزیتون نشد معلومه قراره از اینجا به بعد هم ...

چقد عجیب بخدا تاحالا نشنیده بودم هههه امیدوارم کردی ابجی😅😂

اونایی که برده فدای سرتون 

صدقه سر تو دلیت بوده 

😍😍😍😍

یعنی خدا شاهده انقدر برات ذوق کردم 

تو دلی خودم دو روز بود غش بود از خستگی 🙂 از ذوق من اونم بیدار شده داره ابراز وجود میکنه 

از ته قلبم از خدا میخوام از اینجا به بعد فقط خبرای خوب بشنوید و فقط از ته دل انقدر بخندید که اشکاتون جاری بشه🥹

چقد عجیب بخدا تاحالا نشنیده بودم هههه امیدوارم کردی ابجی😅😂

امیدت به خدا باشه 

ببین خوشی امشبت رو اصلا خراب نکن 

خیالت راحت 

خدا هوای بنده هاش رو داره اگه از این طرف یه آسیبی یا ضرری ببینه بندش از اون طرف با خیر و خوشی و سلامتی جبرانش می کنه 

غمت نباشه 🥰

۱۰ برابر همه اونی که ازتون زدن بهتون برمی گیره ، امشبتون میشه خاطره و چند سال دیگه برای همه با خنده تعریف می کنی

🤩🤩🤩

اونایی که برده فدای سرتون صدقه سر تو دلیت بوده 😍😍😍😍یعنی خدا شاهده انقدر برات ذوق کردم تو دلی خود ...

الاهی قربونش بشم😍😭🥺

مرسی از محبت هات خیلی دوست دارم😘