2777
2789
عنوان

دیشب عروسی بودیم نگم از

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست
اینم تالارش خوب بود قشنگ بود 😍ولی زیاد گرون نیست خوب بود ولی سالنش خیلی قشنگ بود

اونا ک من میگم کلا خیلی پولدارن هم سمت داماد هم عروس 

من کلا ی بار رفتم اون تالار عروسیه همین دوست بابام بود 

ک با هم مدرسه ای من ازدواج کرده بود البته میگم دوست بابام سنش زیاد نیست اقاعه اختلاف سنیش با عروس ۱۲/۱۳اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست گفتنیکم تعریف کن خبفقط خیلی خوب بود که نشد تاپیک ☹️🥲🙃

اولش که رفتیم پذیراییش عالی بود بعد یکم رقصیدن عروس داماد اومدن گل میریختن  موقع رقصشون حباب مه مصنوعی و اینا رقصشون عالیییی تیم فیلم برداری عالییییی خیلی خوب بود یعنی فیلم بردار خیلی تاثیر داره واقعا 

اخر سر هم که خواستیم بیاییم به تیزر از عکس های باغ اتلیه شون درست کرده بودن ویدیو رقصشونم که تو تالار انجاک دادن همون موقع کات زده بودن با تیزر پخش شد عالی بود

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

ما هم قبل محرم رفتیم عروسی واقعا عالی بود نمی دونم چه قدر هزینه کرده بودن ، چند مدل غذا  از ماهی کبابی گرفته تا پلو ماهیچه و مرغ دودی و فسنجون و دسر و نوشیدنی ، خیلی خوش گذشت 😅

ما هم قبل محرم رفتیم عروسی واقعا عالی بود نمی دونم چه قدر هزینه کرده بودن ، چند مدل غذا از ماهی کبا ...

نوش جونت عزبزم . من دیشب دلم خواست دوباره از اول عروسی کنم اینقدر خوب بود🥲

نوش جونت عزبزم . من دیشب دلم خواست دوباره از اول عروسی کنم اینقدر خوب بود🥲

خوبه ولی دیگه عروسی برای از ما بهترون با این هزینه ها ، تازه روز به روزم تجملاتی تر می شه ، من اگه بخوام عروسی این مدلی برای پسرم بگیرم باید خونه م رو بفروشم 😮‍💨🥴

خوبه ولی دیگه عروسی برای از ما بهترون با این هزینه ها ، تازه روز به روزم تجملاتی تر می شه ، من اگه ب ...

ولی واقعا خیلی خوب بود😭خیلی براشون خوشحال شدم واقعا عاشقانه بهم نگاه میکردن😍

کجاش بود یه زحمت بکشید بگید من به این فامیل عبضی بگم بگیره دست از سر ما برداره 😂🥲😐🙃☹️😫🫠

تالار با تیم فیلم برداری؟