2777
2789
عنوان

پسرم اشپزخونمو نجس کرده😭😭

151 بازدید | 12 پست

نمی‌دونم چجوری بشورم 

فرشارو جمع کردم گذاشتم کنار بدم قالیشویی

کف آشپزخونه رو نمی‌دونم چیکار کنم😭😭😭 یه قسمتیشو‌کثیف کرده بشورم آبش می‌ریزه سالن 

آب میره زیر یخچالها کابینتا خراب میشن 

شیلنگ ندارم 

داشتمم به شیر آب نمیشد وصل کرد 

دست تنهام

وای چقد بده 

ولی میتونید اون یه قسمتو یکم آب بریزی با دستمال جمع کنید

سه بار اینکارو‌انجام بدید فکر کنم پاک میشه البته دستمالتونو هر بار یا بشورید یا از دستمال جدید استفاده کنید

چون وسواس دارم اینارو میدونم😂

اون قسمت نجس شده رو دورش دستمال لوله کن بذار با پارچ اب یه بار اب بریز بعد دستمال هارو اب بکش دوباره بذار دوباره با پارچ اب بریز بار سوم بریزی دیگه پاکه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووف چقد سخت میگیری بابا خب بچه است دیگه جیش کرده اسید که نریخته یه دستمال رو بردار چند بار هی بکش و آب دستمال رو بگیر و دوباره تکرارش کن جیش بچه چیه که نجس باشه خوبه که حالا قالیشویی میدی فرشاتو اون قسمتی که جیش کرده رو نمیبری

وای چقد بده ولی میتونید اون یه قسمتو یکم آب بریزی با دستمال جمع کنیدسه بار اینکارو‌انجام بدید فکر کن ...

خیلی بده اسهال شده چند روزه هر بار نشتی میده 

ولی اینبار با دستش کشیده بود رو تمام تنش رو‌فرش پذیرایی از اونجا رفته آشپزخونه 

منه بیچاره هم داشتم ترشی می‌انداختم 😭

اووف چقد سخت میگیری بابا خب بچه است دیگه جیش کرده اسید که نریخته یه دستمال رو بردار چند بار هی بکش و ...

پی پی کرده🤦‍♀️

چند روزه اسهال شده کی‌نشتی میده میبرم می‌شورم 

ولی اینبار با دستش کشیده رو فرش رو سرامیک رو لباساش😭😭

پی پی کرده🤦‍♀️چند روزه اسهال شده کی‌نشتی میده میبرم می‌شورم ولی اینبار با دستش کشیده رو فرش رو سرام ...

عزیزم الهی قربونش برم عیبی نداره حالا دعواش نکنی فقط ، دیگه مادر شدیم باید این دردسرهارو به جون بخریم دیگه