دوس دارم بمیرم به دلایلی و مشکلاتی آقا میخوام خودمو بکشم این زندگی خیلی به درد نخور یه بارم خودکشی کردم موفق نشدم اینبار دیگ واقعا خودمو میکشم از بچه ها هم خداحافظی میکنم @honye_ella
خلاصه بقیه رو هم تگ کنید خوبی و بدی دیدید حلال کنید ببخشید اگ یه وقت از دست من ناراحت شدید
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
اگه بخوای خودکشی کنی دو تا حالت داره یا بهشت و جهنم میریم یا تناسخ میشیم
هیچ دانشمندی هم مطمئن نیست که چی میشیم بعد مرگ
پس تا وقتی زنده ای از زندگی لذت ببر حتما یه حکمتی بوده که به دنیا اومدی🥲
من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820