یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا همین که بفهمه محل منمیزاری کافیه ....خیلی وقتا اتفاقی پیش میاد یا طرف اشتباه گرفته فکر میکنه ...
نبابا پروتر و هول تر از این حرفان داشتم میرفتم کلاس دیرم شده بود پسرع از جلو منو دید از بقل رد شدم تا رسیدم ب پشتش این سرش با راه رفتن من میچرخید با اینکه مامانمم بغلم داشت می یومد
نه تو اجتماع آدم تو چشمای طرف نگاه میکنه تا حرف بزنه منظور بدی پشتش نیست
البته خانواده با خانواده متفاوته آدمای خیلی مذهبی مثلا اعتقاد دارن باید سرشون پایین باشه🤷♀️
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن