2777
2789
عنوان

به خاطر تجربه مادری میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 61 پست
۵ سال از عروسیمون میگذره...

منم بعد ۶سال از ازدواجم شوهرم به زور راضی شد بچه دار بشیم

میگفت نمیخوام اصلا ولی الان ایقدر روش حساسه یه دره که لاعر میشه منو خیلی اذیت میکنه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد ۶سال از ازدواجم شوهرم به زور راضی شد بچه دار بشیممیگفت نمیخوام اصلا ولی الان ایقدر روش حساسه ...

خداروشکر 

اما اگر عکس این اتفاق میوفتاد چی؟چیکار می کردین؟

ترس باردار شدن و نشدن نیست، البته هیچ وقت اقدامی نکردم و نمی دونم اصلا قدرتشو دارم یا نه!!!غریزش تو ...

اگه بدونی بچه داری چقدر سخته و تنهایی نمیشه، ،اصلا همچین تفکری نداشتی.من میدونم الان فکر میکنی فقط باید بچه بیاری تا حوصله ات سر نره و وقتتو پر کنه تا خوشحال باشی. باید بگم منم تفکرم مثل تو بود متاسفانه چون تو ایران چیز دیگه ای نمیشه که،همه اطرافیان یه اسراری به بچه دار شدن میکنند که ادم فکر میکنه قراره نازا بشه و بچه نداشته باشه

.اصلا و ابدا اینجوری نیست.تو از فکرش بیا بیرون و به همسرت اجازه بده خودش قبول کنه.همه چیز رو بسپار به زمان.

تو هم برا مادر شدن سنت کمه عزیزم

خداروشکر اما اگر عکس این اتفاق میوفتاد چی؟چیکار می کردین؟

نمیدونم واقعا سخت بود 

هرچند من شوهرم سر کاره نهایت در ماه ۵ وز خونه باشه ولی خیلی مهمه طرز رفتار با بچه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
به نظر من ۵ سال دیگه صبر کن بعدش ببین چی میگه،احتمال زیاد اونموقع دیگه خودشم راضی میشه

۵ سال گذشته ۵ سال دیگه ام بگذره..خیلیه

مثل اینکه بگی ۵ سال دیگه نیاز جنسیتو سرکوب کن..

به گفتن راحته ولی تو عمل آدمو دیوونه میکنه

اگه بدونی بچه داری چقدر سخته و تنهایی نمیشه، ،اصلا همچین تفکری نداشتی.من میدونم الان فکر میکنی فقط ب ...

من این نگاهو ندارم، الان هم سرکار می رم و هم دارم درس می خونم،خواهرزاده م الان دوسالشه، وقت زایمان بالا سرمامانش بودم و تا الان انقدر قاطی بزرگشدنش بودم که همین چند روز پیش سه روزمامانش کرونا گرفت بیست و چهارساعتی پیش من بود تا مامانش خوب شد و برگشت خونشون، شاید خواهرزاده ام به دنیا نمیومد من این دوسال به راحتی نمی تونستم با غریزه مادریم کنار بیام، برای من ی نعمت بود و هم تجربه

سن ی عدده من مطمئنم الان سن مناسبی برای مادرشدن دارم..البته منم آمادگی فردا مادرشدن رو ندارم، یه سری کتاب و دوره تربیتی دیگه مونده که بخونمشون نگرانی درس و کارمم هست، شاید یه سال یا دوسال طول بکشه که کامل اماده بشم اما اینکه همسرم اصلا به این موضوع فکر نمی کنه و اولیتاش نیست نگرانم میکنه، فکر میکنم شانس مادرشدن رو برای همیشه از دست میدم

نمیدونم واقعا سخت بود هرچند من شوهرم سر کاره نهایت در ماه ۵ وز خونه باشه ولی خیلی مهمه طرز رفتار با ...

خب شرایط شما کاملا متفاوته

همسر من کارش روزانه هست..هم چندساعت ظهر برای ناهار خونست و هم شبا..

بچه ای که پدرشو هر روز ببینه اما محبتی ازش نه، نمیشه انتظار داشته باشی بچه سالمی از نظر اخلاقی دربیاد..

دو سال دیگه هم خودتو سرگرم کن و بهش فکر نکن و با شوهرت حرف بزن ببین اصلا و ابدا نمیخواد؟؟؟

بگو چرا زن میگیرید وقتی دوست ندارید تشکیل خانواده بدید.بر عکس ما خانم ها که دوست داریم بچه بیاریم اقایون متنفرن

دو سال دیگه هم خودتو سرگرم کن و بهش فکر نکن و با شوهرت حرف بزن ببین اصلا و ابدا نمیخواد؟؟؟بگو چرا زن ...

وقتی می بینم خانومایی که برای شوهراشون ناز میکنن که اله و بله با این حال تاج سر اقایونشونم هستن، حسودیم میشه که من باید ناز همسرمو بکشم و اخرشم آدم بده هستم😔

تو که میخوای بعد طلاق یه بچه رو لی پدر بزگ کنی همین الان بچه بیار و فک کن پدرینداره

اون طوری بچه ای که از محبت پدر و مادر محرومه، می تونم ی کمک حالی براش باشم، اما اگر من باعث بی پدر شدن ی بچه بشم اون وقت من در حق اون بچه ظلم کردم...برای شادی دل خودم نمی خوام ی نفر دیگه رو ناراحت کنم